2 Бр. Запалки Запалка за Свещи Беспламенная Дълга Гъвкава Шийката на USB Електродъгово Запалка за Свещи Туристически Фурна с Барбекю За Приготвяне на Храна Фойервер?

2 Бр. Запалки Запалка за Свещи Беспламенная Дълга Гъвкава Шийката на USB Електродъгово Запалка за Свещи Туристически Фурна с Барбекю

Налично за поръчка
BGN 78.48
Брой продукти:

【ГЪВКАВА ШИЙКАТА на 360°】 - Тази акумулаторна запалка е дълга шийката, която може да се върти на 360 градуса, дизайн със завъртане на 360 градуса позволява лесно да стигнете до места, до които нашата страна не може да достигне. 【ДИЗАЙН на СИГУРНОСТТА 】- електрическа запалка, със секретна брава може да се предотврати запалване на децата.С функция за автоматично прекъсване на захранването на 7 секунди. 【ВЕТРОЗАЩИТНЫЙ ДИЗАЙН】-запалка използва беспламенную плазменную технология за защита на електрически импулс от духаше силен вятър и влажно време. 【УДОБЕН ДИЗАЙН USB】- USB Зареждане, тази дълга запалка може да се зарежда чрез USB кабел, когато се свържете към мобилен телефон ,компютър и други платени устройства. 【ЧЕ ПОЛУЧАВАТЕ】- 2*запалки за свещи MKLOPE, 2*USB-кабел за зареждане.

Общи свойства

Добавки за продукти