Комплект своята практика за foot педали IMNGBL, който е съвместим за накладките на Tesla Model X Model S 2017 2018 2019 2020, Нескользящие Алуминиеви педальные подложки (опаковка от 2)

Комплект своята практика за foot педали IMNGBL, който е съвместим за накладките на Tesla Model X Model S 2017 2018 2019 2020,

Налично за поръчка
BGN 13.43
Брой продукти:

1.Педальная хастар изработен от висококачествен материал алуминиева сплав,гумена нескользящая повърхност,повышающая коефициент на триене,ви осигурява по-безопасно шофиране. 2.Вземе подножието на педала ще подобри стила и външния вид на вашия автомобил,предпазва педала на газта и спирачките, както и за удължаване срока на експлоатация. 3.Педал е специално проектирана за съвместимост с Tesla Model S&X. Гумена втулка на задната част на педалите може да бъде здраво закотвени в областта на педалите без пробиване или заваряване.Лесно се демонтира и да се установи. 4.В съответствие с дизайн на педалите OEM подобри спортен стил и външен вид.Моля,накиснете педальную колодку в гореща вода за 5 минути или използвайте сешоар за облекчаване на каучук, за да опростят инсталацията на педальной подложки. 5.Комплектът включва 1 х покриване на педала на газта,1 x капак на педала на спирачките.След инсталиране ще бъде по-здрав и красив,отколкото обикновените гумени педали.Съживете стила и външния вид на Tesla.Висококачествени материали, с изключителна неплъзгащи конструкция.Лесна Инсталация, Не Изисква Пробиване или Заваряване.Максимум размер на оригиналния крак педала за подобряване на качеството на шофиране.Материал : Алуминиева сплав с релефни гумени сечения на проводниците.В пакета включва : . 1 x педала на газта. 1 х Педала на спирачката.Забележка : За инсталиране на педалите, моля, махнете условие гумена капачка с оригиналния педала на спирачката, преди да инсталирате тази нова.Моля ,накиснете капачки на педалите за известно време в топла вода, за да се отслаби гума, или използвайте топлинна оръдието, за да омекоти гума, това ще ви помогне лесно да се установи.

Общи свойства

Добавки за продукти