3-Различен Муфа масичка Giikin, Страничната масичка с рафтове за съхранение, Нощно шкафче X-Design, Странична/Торцевая полици за съхранение на Дивана, Телефонен маса за Хо?

3-Различен Муфа масичка Giikin, Страничната масичка с рафтове за съхранение, Нощно шкафче X-Design, Странична/Торцевая полици

Налично за поръчка
BGN 47.99
Брой продукти:

????Тънък, но просторният : Въпреки малкия размер на 17,7 инча Д х 15.7 инча Ш х 23,6 инча, този муфа се маса, оборудван с достатъчно място за съхранение.Поставете чаша кафе и една ваза с цветя отгоре и книги на долния рафт, за да даде на любимата си уютно място за кацане. ????Здрава е, но е устойчив : 2 стоманени странични рамки лифт и придават 2 панел от ПДЧ, създаване на солидна конструкция, която остава на място след свалянето на 45 паунда елементи на всяко ниво.Крачета се регулират, за да ги приведе в съответствие.Благодарение на ясни инструкции и пронумерованным детайла за сглобяване ще се извършва в няколко лесни стъпки. ????Изчистен, но в същото време е зашеметяващ : като индустриален вид на всяко пространство, от хола до спалнята, този приставной маса е чиста, дискретен дизайн, като в същото време създава впечатляващо впечатление, благодарение на топлия деревенскому кафяв тон и акценту от матирана черна стомана. ⛄Добре изградена и добре балансирано, Благодарение на ЧАСТИЦИ, скрепленному стоманени странични рамки, тази таблица е здрав и стабилен, която може да побере 45 паунда теми на всеки ред.Регулируеми крачета, които люлка на неравни подове, са допълнителен фактор за устойчивостта му. ????Какво получавате : Муфа маса в индустриален стил, здрава конструкция и лесен монтаж, който обслужва няколко цели като приставного маса до вашия диван, въвеждане на масата в коридора и нощна масичка до леглото. 1 × Предната Маса. 1 × Инструкция. 1 × Комплект аксесоари.Спецификация : .Тегло : 16,5 кг.Цвят : кафяв Селски.Товароподемност : 90 паунда.Размер на квадратна тръба : 0,79 инча.Дебелина на MDF : 15,0 мм Материал : Плот от МДФ и железни тръби.Общ размер : 17,7 Д х 15.7"Ш х 23,6"H. Компанията Giikin се стреми да създаде за вас удобен стоки за дома, които ще ви позволи да се забави и да се чувстват по-бавно темпо на живот.Спецификация : Тегло : 16,5 паунда Цвят : Кафяв в селски стил Капацитет : 90 паунда Размер на квадратна тръба : 0,79 инча Дебелина на MDF : 15,0 мм Материал : Плот от МДФ и железни тръби Общият размер : 17,7 Д х 15.7"Ш х 23,6"З. 1.Защита от приплъзване и надраскване долу. 2.Използва се като торцевого маса, ъглов маса, нощни шкафчета, диванного масички и т.н. 3.Изработен от висококачествен МДФ, доста здрав и издръжлив за продължителна употреба. 4.Правилният размер и ретро външен вид го правят идеален за офиси, дневни, спални.

Общи свойства

Добавки за продукти