Комплект Ролки За Суши Базука за суши Пластмасова подложка За приготвяне на суши Здрав Лагер готвач Хранителна Пластмаса За Здравето И Безопасността, Машина за пр?

Комплект Ролки За Суши Базука за суши Пластмасова подложка За приготвяне на суши Здрав Лагер готвач Хранителна Пластмаса За Здравето

Налично за поръчка
BGN 9.59
Брой продукти:

【Размер И Здрав Материал】 : Комплект Ролки За Суши Включва 1 Бр. Суши-Базука 10,6 Х 9 Х 1.7 Инча И 1 Бр. Подложка За Суши 9,5 х 8,4 Инча, Дължина на Пластмаса За Суши-Подложка Повече От Суши-Базука, Че е по-Лесно И по-Бързо За Производство на Ролки За Суши.Идеален Комплект За Суши-Роллов От Полипропилен, Това Е Най-Практичен Комплект За Приготвяне На Суши. 【Лесна Употреба И Почистване】 : Просто Поставете Вашия Ориз За Суши И Любимите Съставки В Машината За Приготвяне На Суши, Затворете Я И Выдавите Добра Реклама За Ориз За Суши.Можете Също така Да се Сложи Ориз, валяк, За да се Суши В пластмасова Подложка За суши, за Да се Направи Повече Вкусове Суши От Морски Водорасли.Благодарение На Уникалните Странични Зажимам Той Не Слайдове.Само За Секунда Да Реша Комплект За Суши-Базука.Отворете, Демонтируйте И Почистете.Забележка : Моля, Добавете Малко Олио, За Да Намажете Отстрани На Цилиндъра. 【Преносим И Впечатляващ】 : Без Сложни Набор За Приготвяне На Суши Лесно Можете Да Приготвите Суши С Помощта На Нашата Машина За Производство На Ролки За Да Се Суши В Къмпинга, На Пикник, На Вечер, Срещи, В Семейната И Детската Асамблея.Направи Си Сам Своите Суши, Ти Реши Как Да Се Създаде Своите Любими Комбинации.Пригответе Необичайна Вечеря, За Да Направят Впечатление На Своите Приятели И Близки.Това Е Идеалният Семеен Подарък За Приятели И Начинаещи, Които Обичат Суши. 【Високо Качество】 : Всички Материали, Набор За Приготвяне На Суши Са Изработени От Безопасна Пластмаса За Здравословно Хранене.Всичко Е Толкова Дезинфицировано И Хигиенично, Колкото Е Възможно!Ще Откриете, Че С Помощта На Нашия Инструмент За Суши-Рол Няма Заноз И Не Разнищване На Памучен Редици.Използвайте Нашата Прес-Формата За Производство На Оризови Ролки За Суши, За Да Се Уверите, Че Вашите Ориз За Суши Ролки Е Идеално Закръглени, Бързо И Лесно, Така Че Можете Да Лесно Да Се Направи Добра Реклама За Приготвяне На Суши У Дома. 【За многократна употреба и Приятелски Услуги】:Този Комплект Валяци За Суши, Лесни за Измиване И Повторно Използване на Екологично Чисти И Гигиеничный, че Ви спасява От Всички Притеснения За Закупуването на Този комплект За Суши-Базука, Моля, Вземете Си мляко с Ориз Валяк За Приготвяне на Суши-Базука С Увереност! Гаранция За Връщане На 100% : Ние Сме Сигурни, Че Ще Се Наслаждавате На Нашите Продукти!Нашият Професионален Екип За Поддръжка На Клиенти Положи Всички Усилия, За Да Се Гарантира Вашето Удовлетворение Е, И Ние Ще Ви Предоставим В Рамките На Един Месец.Размер : Комплект.

Общи свойства

Добавки за продукти