Камера Ovetour Trail с двоен обектив 4K+FHD 20MP с широкоъгълен сензор за движение 170° 0,1 Скорост на задействане Водоустойчив IP66 16 Месеца в режим на готовност за лов TF Карта(64 GB)

Камера Ovetour Trail с двоен обектив 4K+FHD 20MP с широкоъгълен сензор за движение 170° 0,1 Скорост на задействане Водоустойчив

Налично за поръчка
BGN 55.19
Брой продукти:

·[Оптимизиран камера с двойна леща за 2021 г.] Индивидуална скрита камера се комбинира с дневен и нощен обектив.Една 8-мегапикселова камера снима висококачествени снимки нормална яркост на целия ден, а другата е 2-мегапикселова камера starlight получава изображения с висока яркост, висока резолюция и ниско ниво на шум в тъмното. ·[Богат сензор за движение и бързо стартиране на скоростта] Шпионска камера за дивата природа ще гарантира, че играта няма да си отиде, независимо от това, колко бързо работи тя. време на реакция 0,1 с и време за възстановяване на снимки 0,2 в. Три инфрачервени сензора увеличават ъгъла на откриване до 170°. Инфрачервени лъчи 44 бр. достигат до 25 метра разстояние нощно виждане и 35 метра разстояние дневна визия. ·[Видео във формат Full HD и 4 K изображения с разделителна способност от 20 MP] Помещение Trail поддържа допълнително качество на видео и изображения, 4 K или 2,7 КЪМ HD запис и 20/16/12/8/5/3 MP снимки.Няма на звука ИНФРАЧЕРВЕН ключ, това не ще изплаши диви животни по време на снимане.Фотоапаратът е оборудван с 2,4-инчов цветен екран, поддържа възпроизвеждане на снимки и видео. ·[Водоустойчив IP66 и сверхдолгое време на изчакване] Високо ниво на водоустойчивост до IP66 може да преодолее различни климатични ситуация, дъжд, прах и т.н. Той се захранва от батерии тип АА(4-8 бр.), а също така е съвместима със зареждането от слънчеви панели(6 1,5 А). ·[Хуманистична инсталацията и използването на] Място за лов идва с ръководството на 1, 1 каишка, 1 USB-тел, 1 AV кабел, 1 TF карта(64 GB) и 1 електрически стойка.Различни езици водачи и камерата се улесни управлението на устройството.

Общи свойства

Добавки за продукти