Анкеры с Куха стена, Комплект анкери за гипсокартон с винтове, Самосверлящийся анкерни болтове, с куха стена, Сив, 65 паунда (Котва 50 бр.+Винт 50 бр.)

Анкеры с Куха стена, Комплект анкери за гипсокартон с винтове, Самосверлящийся анкерни болтове, с куха стена, Сив, 65 паунда (Котва

Налично за поръчка
BGN 9.02
Брой продукти:

【МАТЕРИАЛ】Анкеры от пластмаса са много трайни и тяхното не е лесно да се прекъсне, която е различна якост и добра устойчивост на корозия в лоши условия, като висока температура, студено време и висока влажност на въздуха. 【Прилагането на】Комплект винтове за самосверления гипсокартон подходящ за гипсокартон, бензольной плочи, декоративни панели, азбестов печки, кухи бели дъски, твърди дъски и т.н. За инсталиране на пердета, монтаж на осветителни тела, крепежни елементи, кръстат бод, рамки за картини, декорации, монтаж на художествени суспензии и т.н. 【Структура】 При затягане на винта разликата в ребристом анкере се разширява с две срещуположни страни за увеличаване на силата на фиксация.Конструкция расширительной втулки със защита от завъртане няма да следват затягането на винта при въртене на тренировки.Комплект анкери и винтове за гипсокартон може да се разшири във всички кухи помещения. 【Лесна инсталация】 Висококачествени анкеры за гипсокартон, предварително пробити на точни отвори в гипсокартонной фасадни стени печка-подготовка на дупки не се изисква,започва по-лесно, отколкото при други самосверлящихся анкери за гипсокартон. 【МОЛЯ, ПРОЧЕТЕТЕ】Продукт включва в себе си 60-дневен парите и 12-месечна гаранция, без проблеми!Моля, свържете се с нас, след като имате проблем с нашия продукт.Ние се ангажираме да ви предоставим най-доброто обслужване.Цвят : Сив.

Общи свойства

Добавки за продукти