10 компл. Тежкотоварни Самосверлящийся Переключающий Котва Переключающий Комплект за Гипсокартон с винтове Комплект(M6X52)

10 компл. Тежкотоварни Самосверлящийся Переключающий Котва Переключающий Комплект за Гипсокартон с винтове Комплект(M6X52)

Налично за поръчка
BGN 8.79
Брой продукти:

Проста, лесна инсталация, особено в сравнение с обикновените болтове-ключове.Липсата на неочаквани предварително пробиване, липсата на сложна предварителна събрание, на по-малко количество етапи на монтажа.Отлична цели конструкция предотвратява загубата на детайли за стената.Галванизирана повърхност.Устойчив на корозия и корозия.Използвайте за дълъг живот.Размер : M6x52 мм. по-Голяма част от времето вторичен винт не се заби в средата, така че нещо, което сте искали да залепите на стената, ще бъде в безопасност, и тя ще бъде надеждно закрепена.Можете да използвате клещи, електрическа ръка или обикновена ръка и за работа.Вълни на повърхността.Спецификация : Име : Тежки Самосверлящие Шарнирные Анкеры.Материал : Стомана, Поцинкована Размер : M6x52 Мм. Цвят : Сребрист.Съдържание на опаковката : 10 компл.

Общи свойства

Заглавие:
Тежки Самосверлящие Шарнирные Анкеры.
Материал:
Стомана, Поцинкована
Размер:
M6x52 Мм.
Цвят:
Сребро.
Съдържание на опаковката:
10 компл.

Добавки за продукти