Висулка с Ошейником за домашни любимци UKCOCO-6 бр. Звънчета за Котешки Яка Медна Камбанка Обучение на Медальони за Кучета с Домашни Котки Нашийник за Кучета (Сребро)

Висулка с Ошейником за домашни любимци UKCOCO-6 бр. Звънчета за Котешки Яка Медна Камбанка Обучение на Медальони за Кучета с Домашни

Налично за поръчка
BGN 7.42
Брой продукти:

Идеално подбрани съотношение да отговарят на нуждите на дребните домашни любимци.Лесно се прикрепва към яката, висококачествен меден материал за камбани.Чудесен звук, на шум, отличен подарък за приятен домашен любимец.Котешки камбанка помага за предотвратяване на бягство, и вие винаги можете да знаете къде са те.Това продуктът е произведен от висококачествен материал за дълга и продължителна употреба.Описание, Изработени от здрав метален материал за ежедневни дейности.С метални пръстени на колокольчиках лесно да се придържа към своите домашни любимци или да се оттегли, а не лесно да се загубиш.достатъчно удобно, за да кучето носеше всеки ден с красив външен вид.С лек и приятен дизайн, това е един прекрасен и сладък подарък за вашия домашен любимец.Характеристики - марка : UKCOCO. - Цвят : сребрист. - Материал : Метал. - Размер : около 1,9 х 1,6 виж - Изработен от устойчив метален материал за ежедневни дейности. - С мил и малко дизайн, това е един прекрасен и сладък подарък за вашия домашен любимец. - Достатъчно удобен, за да кучето може да го носите всеки ден с приятен външен вид. - Леки, но издръжливи, достатъчно здрави за дълго използване, моля, съхранявайте ги в сухо и избягвайте продължително излагане на слънце/влага. - Хайде със звънене на камбани, вие през цялото време чувам, където се намират вашите домашни любимци. - Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т.н. Могат да възникнат някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителния предмет.Искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодарим ви!Опаковката включва 6 х камбанка за домашни любимци UKCOCO.

Общи свойства

Добавки за продукти