Колела пудра tonchean 8 инча Тежкотоварни пудра прическата.те Комплект от 4 Противоскользящих гумени Колела пудра с 2 Тормозными ролки с двойно шарикоподшипником за Ко?

Колела пудра tonchean 8 инча Тежкотоварни пудра прическата.те Комплект от 4 Противоскользящих гумени Колела пудра с 2 Тормозными

Налично за поръчка
BGN 90.39
Брой продукти:

【Управляемият устройство на 360 градуса 】- 4 ротационни валяк може да се завърта на 360 градуса, на конструкция с двоен шариковым подшипником кара колела да се въртят с висока скорост.Гъвкави и плавно въртящи се колела лесен за работа. 2 валяк със спирачки, 2 валяк без спирачки. 【Материал】-Ролки с диаметър 8 инча изработени от полиуретан и поцинкована стоманена скоба.Полиуретан материал, устойчив на абразия и здрав.Поцинкована стоманена опора притежава антикорозионни и антикорозионна, здрава и стабилна, здрава носеща способност.Товароподемност : 300-350 кг/661-771 паунда за всеки валяк, 1050 кг/2314 килограма за 4 ролки. 【Имитация на дизайна на оф-роуд гуми】- Ролките са предназначени за имитация на оф-роуд гуми, вдлъбнати, изпъкнали повърхност е по-голямо сцепление, противоскользящую и тиха, много тиха работа, абсорбиране на удари и вибрации.Лесно се справя с различни сложни пътища. 【Широко се използва】- Широко се използва при инсталиране на различни коли, ремаркета, верстаков, колички за голф-ресторанти, стелажи за съхранение, мебели и т.н. 【Опаковка и размер】- 4 ротационни ролки в опаковка(2 валяк имат спирачки).Диаметър на джанти : 200 mm/7,87 инча, ширина на колелото : 50 мм/1,97 инча, височина на инсталиране на продукта : 230 мм/9 инча.Въртящи се предни колела на 360 градуса, може да се върти гъвкаво и устойчиво при натискане.Двойни лагери, лесно се натискат, спестяват разходите за труд. 2 ролки с механизъм за заключване на спирачката.Той може едновременно фиксира както колело, така и отточна тръба на шарнирна връзка, носещи, което е важно за сигурност.Идеални колела за колички за пазаруване, верстака, рафтове за багаж, колички за пазаруване, кухненски колички, колички за бюфет, мобилни колички за инструменти, верстака, ремаркета, ръчни колички за пазаруване, ски багажник, колички и още много други.

Общи свойства

Добавки за продукти