джанти с нисък профил 1 инч Комплект от 8,Въртящи се на Валяк от мека гума със спирачка,Заключване на колела за Малки Мебелни diy (Височината на закрепване на 1-1/2 инча)

джанти с нисък профил 1 инч Комплект от 8,Въртящи се на Валяк от мека гума със спирачка,Заключване на колела за Малки Мебелни

Налично за поръчка
BGN 13.50
Брой продукти:

【МАЛЪК И МНОГО УДОБЕН КЛИП】 1' отточна тръба на шарнирна връзка валяк с нисък профил и мини размер,вградени лагери в междуосие ос,е идеален за инсталиране на малки или тесни предмети,определен размер е показан на фигура 2. 【СУПЕР БЕЗШУМНИ ГУМЕНИ КОЛЕЛА】 са Изработени от дебела гума и тежка рамка от стомана,безшумен ход и завой,тъй като те са меки и нескользящие въртящи се колела,така че никога да не се надраскат дървени подове,изключително лесни за работа. 【ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ И ТОВАРОНОСИМОСТ】 Комплектът включва 8 ролки с колело 1 инч, с тормозными и инструменти за монтаж с винтове,лесен за монтаж и много маневренен.Обща товароподемност е до 100 паунда за набиране на реклами от 4. 【ЛЕСНО се ЗАВЪРТА на 360 ГРАДУСА】 Лесно се трансформира в посока,в която вие искате, спестяване на много усилия, за да се движат,функция за заключване осигурява по-добра стабилност и удобство.Моля, обърнете внимание, че спирачката блокира САМО колелото. 【Е ПРЕДНАЗНАЧЕН ЗА ЛЕКИ ПРОЕКТИ】 : Въведете въртящи колела за малки мебели,за да е лесно да го движите,например,рафтове,шкафове,скрин,шкафове за играчки,шкаф за обувки,скринове,триножник,кутия,етажерка,холна масичка,поставка за растенията,платформа на колела, количка и т.н., Размер : 1 инч.

Общи свойства

Добавки за продукти