11 Бр. Комплект Метални файлове, Комплекти инструменти за Длета за дърво, Дървени файл, Набор от игла форма на файлове Включва Плоски Файлове, Кръгли Наполовина Кръг?

11 Бр. Комплект Метални файлове, Комплекти инструменти за Длета за дърво, Дървени файл, Набор от игла форма на файлове Включва

Налично за поръчка
BGN 33.52
Брой продукти:

【Чудесен материал】 : Всички 11 напильников изработени от кована легирана стомана T12, здрави зъбите са дълбоко в земята, са втвърдени и са покрити с покритие твърдост HRC60 за продължително рязане и пробиване. 【Различен размер】 : Набор от игла форма на файлове от легирана стомана T12 включва 4шт 12,3" Плоски, триъгълни, полукръгли, кръгли големи файлове и 4шт 7,8" тънки игли като файлове плоски, триъгълни, полукръгла,закръглена и 2 елемента 9,6"Плоски полукръгли,многофункционална четка 1 бр. 【Ергономичен дизайн】 : Ергономични дръжки са изработени от здрав полипропилен+TPR с вдлъбнати и контурным дизайн, която осигурява удобство при употреба.Дръжка и нож с напълно завернутым процес съединения изключва разделянето на химикалки и файла. 【Защитен калъф за носене】 : Всички файлове, опаковани в здрав и компактен калъф за носене за съхранение и преносимост, която е подходяща за дърводелци и любителите на " направи си САМ.Всеки един инструмент е прилепен към мястото си, за да се предотврати преместването и соскабливание. 【Широко приложение】 : Различни форми на файлове идеално комбинирани за различни приложения заточване, даване на форма и отнемане на чеп с модели за хоби, бижута, часовници, часовници, дърво, метал, полимери и т.н., Като за курсови работи, така и за работни проекти.Чудесен набор от инструменти за майстори за дограма.Ръчни напильники са изработени от легирана стомана.Высокоуглеродистая стомана осигурява дълъг живот и здравина.Удобни нескользящие гумени щипки здраво се държат дори във влажни условия.Комплект от стоманени напильников е идеална за любителите на дървообработване и металообработване, като gunmaker или хоби-симулация.Плосък файл за използване на плоски или прости криви за създаване на гладка и хомогенна повърхност.През цялата файл за премахване на брус и увеличаване на дупки или изглаждане на вдлъбнати завои.С полукръгла файл за използване на плоски или изпъкнали повърхности.Триъгълни файл за изглаждане на ъглите на ъглови разрези или вдлъбнатини.Комплект игла форма напильников от легирана стомана T12 включва 4 бр. 12,3" плоски, триъгълни, полукръгли, кръгли големи файлове и 4 бр. 7,8" тънка игла форма напильников плоски, триъгълни, полукръгла,закръглена и 2 бр. 9,6"плоска, полукръгла,1 бр. многофункционални четки.

Общи свойства

Добавки за продукти