Вътрешна куполна камера за сигурност EZVIZ с канче/наклон 1080P, Интелигентно IR нощно виждане, Детекция на движение, Автоматично проследяване, Монитор за деца/домашни л?

Вътрешна куполна камера за сигурност EZVIZ с канче/наклон 1080P, Интелигентно IR нощно виждане, Детекция на движение, Автоматично

Налично за поръчка
BGN 19.99
Брой продукти:

✔ Подобрено нощно виждане с помощта на Smart IR : С помощта на Smart интензитета на IR инфрачервени светодиода автоматично се регулира, за да се предотврати прекомерно излагане на режим на нощно виждане, така че можете да получите повече информация, заснети през нощта, в рамките на 33 фута. ✔ Двупосочна аудио с пълна дуплексом локална карта Micro SD (не е включена в комплекта) може да записва непрекъснато в рамките на деня (максимум 256 GB ).Говорете с близките си и отпугните нежелани непознати – и всичко това с помощта на функция за двупосочна комуникация, C6 N.С приложението EZVIZ на вашето мобилно устройство, вие можете лесно и удобно да се насладите на общуването, където и да се намирате.Нашият сървър се намира в САЩ, така че можете да се свържете с камера за по-гладко и по-бързо.Вашите данни също са надеждно криптирани и личната ви информация е защитена.През 2020 г. EZVIZ е награден за Сертифициране на Системата за Управление на Защитата на поверителността на Личните Данни ISO/IEC29151 : 2017.Камера EZVIZ се прилагат, за да следите вашите близки и добре се грижат за тях.Можете да се свържете своя фотоапарат на вашето мобилно устройство или компютър 24/7 навсякъде.С помощта на приложението EZVIZ(поддържа i OS или Android) и EZVIZ Studio(поддържа КОМПЮТЪР), можете да се защитава, да улови, да се запази и да споделят това, което за вас е ценно.А ето и по-гъвкави сигнали за аларма при засичане на движение : . - Настройте графика си за уведомяване. - Начертайте своя зона на откриване. - Регулиране на чувствителността на алармата.

Общи свойства

Добавки за продукти