[2 Бр.] Божествените Приспособления Premium Анти-Шпионски Протектор на Екрана за Защита на личния живот за iPhone 12/12 Pro/12 Pro Max е с Лек чекмедже за монтаж. [Пълен обхват] [Удоб?

[2 Бр.] Божествените Приспособления Premium Анти-Шпионски Протектор на Екрана за Защита на личния живот за iPhone 12/12 Pro/12

Налично за поръчка
BGN 10.39
Брой продукти:

✔️[Пълен Комплект] 2 Защитни фолиа за защита на личните данни, 2 комплекта за почистване и 1 инструмент за привеждане в съответствие.Можете също да получите връзка по електронната поща, за да се регистрирате за получаване на гаранции за продукта и да получите инструкции за инсталиране. ✔️[Качество]- Нашият продукт обещава качествена защита на екрана за поверителност и защита на вашето устройство.Той идва с твърдост от 9 часа, ако тя се развали, обикновено се разбива на малки парчета, без да причинява вреда на потребителя или на околните хора. ✔️[Функция за поверителност]- Този продукт е идеален за защита от изтичане на чувствителна информация на други лица, тъй като на екрана става невидим под ъгъл от 45°.Разпознаване на лица работи съвсем нормално. ✔️[Floor]- Съвместим с 6,1-инчов i Phone 12/12 Pro и екран на i Phone 12 Pro Max 6,7 инча и предоставя пълно покритие, но удобна защита случай.См. Инструкции за инсталиране на електронна поща преди подаване на заявлението. ✔️[Други характеристики]- Закалено стъкло има и други важни функции, като защита от надраскване, мехурчета и експлозии.Гидрофобное и олеофобное покритие осигурява устойчивост на пръстови отпечатъци и петна.Размер : i Phone 12 Pro Max.

Общи свойства

Добавки за продукти