Сортировач Бельо DGFDS, Количка за подреждане на Бельо със Сменяема Торба, Търговски Количка За Бельо Големи Камиони, Количка За Бельо На Колела (Цвят : Синьо)

Сортировач Бельо DGFDS, Количка за подреждане на Бельо със Сменяема Торба, Търговски Количка За Бельо Големи Камиони, Количка

Налично за поръчка
BGN 305.25
Брой продукти:

【Подвижна чанта】 : в Торби за дрехи от плат Оксфорд е водоустойчив и затова са в състояние да издържат на суха или влажна стоките за бельо. 【Просторен】 : Тежкотоварни кутия за дрехи е с размери 90×65×85 см, което позволява достатъчно място за съхранение и разделяне на големи предмети или предмети за пране. 【Преносим кош за бельо с колела】 : Кошница за дрехи с колела, лесно да се вози и да предотврати покачване на тежести.можете просто с лекота подкатить количка за бельо в пералнята. 【Широко приложение】 : Практични и лесни за очищаемые функции кошници за бельо са идеални за бани, хотели и складове, хотели, пране и т.н. За по-лесно съхранение и транспортиране. 【Търговска кошница за сортиране на дрехи】-Тя може да организира и подреди стаята си, за да може незабавно да се отървем от хаоса.Когато не използвате, или нямате нужда да бъдат транспортирани, трябва само да сгънете количката и да я постави точно, за да се спести място.Цвят : Син.

Общи свойства

Добавки за продукти