YATENG 10 бр. Анодизиран Алуминиев Корпус за компютър Винтове за палците (Дърворезба 6-32) за Капака на компютъра/захранване/Слотове PCI/Твърди Дискове САМ Промяна и декор?

YATENG 10 бр. Анодизиран Алуминиев Корпус за компютър Винтове за палците (Дърворезба 6-32) за Капака на компютъра/захранване/Слотове

Налично за поръчка
BGN 6.39
Брой продукти:

【Размер】6#-32, подходящ за повечето корпуси на компютри. 【Материал】е Изработена от висококачествен анодизиран алуминий, лек, не избледняват, антистатичен, дълъг експлоатационен живот. 【Само в опаковка】Винтове за по-големи отпечатъци от анодизиран алуминий 10 бр. 【Лесна инсталация】Конструкция на витло с палеца осигурява лесно премахване без използване на инструменти, идеални за облицовка на кутията на компютъра.Винтове за палеца на компютъра осигуряват допълнително удобство в случай, ако имате нужда от повторно отваряне на корпуса на компютъра, тъй като винтове за палеца можете да извадите на ръка, без отвертка. 【Широко приложение】подходящ за корпуса на компютъра, съединител за PCI или фиксирането на дънната платка; Подходящ за повечето настолни компютри. ★ Характеристики:- Модификация на личността и озеленяване на компютърно шаси със собствените си ръце.➤ Подходящ за корпуса на компютъра, съединител за PCI или фиксирането на дънната платка; Подходящ за повечето настолни компютри.➤ Конструкция на витло с палеца осигурява лесно премахване без инструменти, идеално за панели на кутията на компютъра. ➤ Винтове с набраздения винт удобно да има под ръка, което елиминира необходимостта от използване отвертка за затваряне на кутията на компютъра.➤ Винтове за палеца на компютъра осигуряват допълнително удобство в случай, ако имате нужда от повторно отваряне на корпуса на компютъра, тъй като винтове за палеца можете да извадите на ръка, без отвертка.★ Технически характеристики - Размер : 6 #-32 - Цвят : лилаво - Брой : 10 бр Материал : Анодизиран алуминий★ Списък посылка10 бр. x Винтове за корпуса на компютъра от анодизиран алуминий★Ние разполагаме с професионален екип в R&D, ние ще продължат да произвеждат нови продукти, за да отговори на нуждите на клиентите и ви благодарим за вашата подкрепа!(1) Строг контрол на качеството (тестван на 100% ) : Да предоставят на купувачите приятни впечатления от пазаруването, всеки един продукт е внимателно проверен и надлежно опаковани преди изпращане.(2) Бързото и професионално обслужване, имаме професионален екип за следпродажбено обслужване, на всички въпроси или проблеми на купувачите ще бъде отговорено в рамките на 24 часа (включително и почивните дни).(3)Гаранция 12 месеца и 100% връщане на парите : Ние осигуряваме на 12-месечно гаранционно обслужване за всички продукти , които ние продаваме, ако не сте доволни от нашите продукти, ние можем да ви възстановяване 100% .

Общи свойства

Добавки за продукти