GraceDuck Терариум Еднорози Подаръци за момичета - Градинарство САМ Декор Спални Еднорог Подарък на Момичето За деца Играчки СТЪБЛА Нощните дейности Отглеждане на led Р?

GraceDuck Терариум Еднорози Подаръци за момичета - Градинарство САМ Декор Спални Еднорог Подарък на Момичето За деца Играчки СТЪБЛА

Налично за поръчка
BGN 14.38
Брой продукти:

✨【СЪЗДАДЕТЕ СВОЯ СОБСТВЕНА ГРАДИНА ЕДНОРОГ】детето Ви може да използва приложените инструменти за прозрачни кутии за пренасяне, дървесен мъх и други неща, за работа в реално време.С ясни стъпка по стъпка инструктивным лист, в която ще се научите как да направите градината си най-добрият интериор и засади градината си еднорог.Можете също така да украсят си светлини, за да е малко по-забавно. ✨【ОБУЧЕНИЕ ЗАСАЖДАНЕ СТЪБЛАТА С ПОМОЩТА на РАЗЛИЧНИ МАТЕРИАЛИ】Нашия набор от инструменти за декор градина С террариумом еднорог-най-добрата играчка за дейностите по проекта по стъблото.Благодарение на уникалната си техника и методи, той проверява търпението на детето си, както високо качество на здравословен и нетоксичен материал, напълно безопасен за използване.Научете се да се засаждат в този пълен комплект с led цветни светлини, за да се подчертае красотата на градината и атмосферата на приказна фантазия в нощта. ✨【ПОДКРЕПА на РОДИТЕЛИ И ДЕЦА С ПОМОЩТА на СВЕТОДИОДИ】Развяжите творческите способности на вашето дете, като му позволи да спи в една добра обстановка и персонализирате своя собствен терариум с еднорози!За разлика от други террариумов с еднорози, които идват вече в сглобени, определени за практикуване на декоративно-приложен изкуство Little Growers САМ unicorn terrarium предоставя на вашето дете от висококачествени материали, които им позволяват да се проектира и да персонализирате така, както те искат!. ✨【ЧУДЕСЕН ПОДАРЪК ЗА МОМИЧЕТА ЦВЕТНИ ПАКЕТ】Всичко, което ви трябва, пълен комплект за терариума на еднорога за градинарство, направи си САМ.Това е идеалната играчка за подарък за вашето дете.Снабден с прозрачна кутия за носене, led подсветка, стикер с led подсветка, Единорогом розов цвят, Дърветата, Мъх, розово, синьо и зелено на цветя, чували камъни, големи и малки цветни кристали, гъби и инструкции. ✨【ГАРАНЦИЯ от 30 ДНИ】Купи с увереност, с гаранция за връщане на парите до 30 дни.Погрижи се за своите градина, осигурявайки му допълнителни грижи.Можете да играете с вашия террариумом еднорог на закрито или на открито!Се от това огромно удоволствие.Още от началото на вашето малко момиченце ще получи от кутията мини-комплект за терариума, при вашите деца, да развие въображението и творческия потенциал.Тя ще използва своя малък мотор и умения за координация, както и критично мислене, за да се вземат решения за това, как тя ще се разпространи кристали, камъни, растения и гъби.Най-хубавото е, че градински комплекти САМ за деца помагат им да е богат и на продуктивни далеч от екрана на времето. 1. Почистете буркана за носене*1. 2. Led индикатор*1. 3. Led стикер*1. 4. Еднорог(розов)*1. 5. Дървета*2. 6. Мъх(розов,син, зелен)*3. 7. Камък*2 чантата. 8. Големите цветни кристали*10. 9. Малки цветни кристали*30. 10. Гъби(червени, жълти, зелени)*3. 11. Инструкция*1.

Общи свойства

Добавки за продукти