Индустриална Количка за бельо на колела HJZHBSX, Търговски колички за кошници, Количка за бельо за тежки условия на работа/Органайзер/Сортировач за почистване на хоте?

Индустриална Количка за бельо на колела HJZHBSX, Търговски колички за кошници, Количка за бельо за тежки условия на работа/Органайзер/Сортировач

Налично за поръчка
BGN 143.98
Брой продукти:

★[Количка за търговски/домашно бельо]-Поддържа товар 200 кг / 440 паунда, стабилна и стабилен, лесен за съхранение и пестене на място. ★[Здрав и издръжлив]-Рамка от неръждаема стомана, дебела оксфорд тъкани, устойчив на корозия и корозия, здрава носеща способност, обикновен външен вид, сменяеми. ★[Размер и капацитет]-Както е показано на фигура, 90 Lx65 Wx80 Hcm (35,4" Lx25, 6"Wx31, 5"Ч); Тегло : 9 кг/19,8 паунда, капацитет 400 Л/11,35 бушеля. ★[Висококачествени безшумни колела]-в това число два универсални колела и два направляващи колела, които могат да се сменят за да се гарантира превъзходна маневреност. ★[Широкото използване на]-идеален за преместване на стоки на склад,в училища, библиотеки, хотели, църква, болница и т.н. Цвят : Жълто.

Общи свойства

Добавки за продукти