Sonuimy една Острилка за моливи, 4 бр Ръководство за Точилке Моливи ,Двойни дупки Компактен Цветен ръчна острилка за деца с капак Възрастните Студентите Училищен клас ?

Sonuimy една Острилка за моливи, 4 бр Ръководство за Точилке Моливи ,Двойни дупки Компактен Цветен ръчна острилка за деца с капак

Налично за поръчка
BGN 7.19
Брой продукти:

【Дизайн с двоен отвор】една Острилка за моливи, с дизайн с две дупки, две дупки с различни размери, могат да се използват за подостряне на моливи с различна дебелина.Подходяща за подостряне на моливи и пастели голям и малък диаметър. 【Висококачествени материали】Корпус на острилки за моливи изработен от устойчив прозрачен висококачествена пластмаса, вътрешно острието е изработено от висококачествени ножове от въглеродна стомана, не се поддава на корозия, нетоксично и вкус да не нараня ръцете на детето, може да се използва с увереност. 【Лесно се】Пластмасов ръчна острилка за моливи малък и компактен, така че можете да го носите със себе си или да се използва по всяко време и на всяко място. 【Лесно почистване】Ние просто извадете кутията, в която се съхраняват карандашные стърготини, и извадете ги.Намалява въздействието на деца карандашной прах и не се разваля работната повърхност. 【Многоцветен интерес към живота, и сладък острилка за моливи ще стане добър партньор за обучение на деца.Конструкция с двоен отвор за моливи с различни диаметри на Преносими ръчни острилки за моливи лесно да се използва навсякъде и могат да бъдат използвани за пътуване, училище, офис и художествени студия.

Общи свойства

Добавки за продукти