Разбрызгиватель за батут AUOKLUN за деца и възрастни, Аксесоари за пръскачки вода на батут на открито 39,3 фута/12 м,За намаляване на висока температура, Задължително арт?

Разбрызгиватель за батут AUOKLUN за деца и възрастни, Аксесоари за пръскачки вода на батут на открито 39,3 фута/12 м,За намаляване

Налично за поръчка
BGN 57.04
Брой продукти:

【Модернизирани безопасни и трайни пръскачки за с търговска цел на trampolines】Този разбрызгиватель за вода за батут използва нетоксичен и екологичен материал, в същото време той не е объркан и мек, без остри части, бъдете сигурни в това.разбрызгиватель за батут е изработен от утолщенных изключително устойчив PVC материал, с 1/3 по-дебел обикновени, разбрызгиватель на 39 метра подходящ за повечето с търговска цел на trampolines.С взрывозащищенным и uv спринклером батут ще работи нормално, дори и в горещите дни. 【Весели и свежи летни водни играчки】пръскачки за вода на батут могат да намалят температурата на батут на 25 градуса.С играчки за пръскане на батут децата могат да се забавляват в играта на батут на открито в двора.Идеално за партита по повод рожден ден, партита край басейна.Да се отървем от раздразнителност, която носи на вас и на вашите деца и горещо време, ще ви помогне по-тясно, да комуникират и да играят с децата си. 【Лесен за инсталиране и използване】Спринклерный батут, много лесен за използване.Лесно закрепване към всяка мрежа за батут директно с помощта на застежек-мълния идва заедно с продукта.Той се регулира с всякакъв размер на батут.Закрепете тръбата разбрызгивателя за батут в група или мрежа за сигурност на батут, свържете водопровод, включете ключа, и децата ще могат да играят. 【Многофункционално използване на】Този продукт може да се използва не само за батут, но и за поливане на градината, охлаждане на открито и т.н. Забележка : Моля, бавно пуснете водата и се препоръчва, че налягането на водата е около 1 Бар.Моля, не надхвърлят 2 БАР. 【Че ще получите】 Маркуч за пръскане на батут (39 метра), прекъсвач вода, резервна връзка водопроводна тръба, 25 кабелни основи (7,87 инча) Забележка : 1. Моля, бавно завъртете крана или маркуча, за да се избегне внезапното високо налягане на водата. 2. Преди да отворите кран, проверете, дали поставянето на течаща тръба за потока вода и се спука водопроводна тръба.Разбрызгиватель за батут.

Общи свойства

Добавки за продукти