Комплект за грижа за детето Lictin За грижи за новороденото - 12 бр. Комплект за грижа За детето Преносим Детски Термометър, Комплект за безопасност за нокти, за да се Гр?

Комплект за грижа за детето Lictin За грижи за новороденото - 12 бр. Комплект за грижа За детето Преносим Детски Термометър, Комплект

Налично за поръчка
BGN 13.59
Брой продукти:

【Детски стоки от първа необходимост за бебета】Комплект за грижа за бебета Lictin включва ножици за новородени, 3 пилочки за нокти, ножица за нокти, специална четка, гребен, назален аспиратор, устройство за подаване на лекарства, четка за пръста, скоба за копчета и чанта за съхранение 1 бр. 【Аксесоари за оказване на първа помощ в домашни условия】Комплект за грижа за детето си идва с назальным аспиратором, те постоянно ще защити детето си,ще осигури спокойствие на родителите и най-добрата медицинска помощ за вашето дете. 【Безопасен материал с водоустойчива чанта за багаж, удобна за носене и особено подходящ за изходящи или пътуване. 【Детски комплект за нокти】нокторезачки с извити ръбове за по-безопасно изрязване и няма да навредят на пръстите на вашето дете, сигурно и бързо подстригване и отполируйте малки нокти на краката и ноктите. 【Перфектния подарък за бебе душ】Подаръчен комплект за новородено бебе Lictin - това е просто идеалният подарък за бъдещи майки или родители, родени за първи път.Тъй като е неутрален по отношение на пола, той е подходящ както за момчета, така и момичета.Отличен подарък за душата на дете, подарък за рожден ден и Коледа.Трудно се режат ноктите на бебето.Трудности с изчистването на носа на вашето бебе.Трудности с приема на лекарството за детето.Комплекти за грижа за детето Licitn разделени в следните три серии : ножици за сигурност, серия от професионални грижи и серия за почистване на баня.Това може да ви помогне да решите проблеми с изрязване на ноктите на вашето дете, проблеми с хрема детето и проблеми с кърменето на вашето бебе.Това не само осигурява безопасност и комфорт за бебето, но и е идеален помощник за млади майки.Новородено специален гребен, ергономичен комфорт, открита дръжка за дясната и лявата ръка.За измерване на температурата на тялото на детето, проста операция, бързо и точно измерване, около една минута автоматично бръмча за показване измерена температура.Накачайте носа аспиратор за почистване на нос секреция мръсотия.Ултра-малка консумация на соломинка, не прониква в лигавицата на носа на бебето, е с дизайн с цепка, лесно се обработва и почиства.Сложността на почистване на ноктите на вашите деца Сложността на почистване на носа при децата Сложността на приема на лекарството за детето.

Общи свойства

Добавки за продукти