JSXD Висящ Органайзер за бижута във формата на рокли с Двойно страна 84 Прозрачни Джоба и 6 Линии за съхранение на Куки за Съхранение на Бижута (Бежов)

JSXD Висящ Органайзер за бижута във формата на рокли с Двойно страна 84 Прозрачни Джоба и 6 Линии за съхранение на Куки за Съхранение

Налично за поръчка
BGN 9.59
Брой продукти:

Нетъкан полиестерен плат. 【Дизайн, подобен на рокля】35" Височина, широчина на най-широката 17,5 инча, това е същото, като рокля, и заема много малко място, когато имате много малко място на тезгяха или тоалетката.Независимо от това, висящи, дали тя е в килера или гардероба, тя ще изглежда добре. 【Двупосочен органайзер】Двупосочен висящ органайзер за бижута с 84 прозрачни джобове ефективно защитава вашите бижута всички размери.6 Крючковых линии отгоре са подходящи за дългите колиета без entanglements.Украса може да се съхранява в джобовете си. 【Качествен материал】е Изработен от меки тъкани тъкани от полиестерни и прозрачен PVC-прозорци, много удобен материал.Направете така, че е лесно да се види предмети и да изберете всичко, което искате.Няма нужда да копаят,дръжте бижута в ред. 【Закачалка включва】е Снабден с плътно затварящ метална закачалка, не трябва да се страхуват, че органайзер за бижута в гардероба се плъзга с закачалки,можете да го окачите на задната врата, гардероб,шкаф,на стената и т.н., И заема много малко пространство. 【Универсален】Органайзер за бижута идеална за съхранение на различни бижута, като висулки, пръстени, верижки, часовници, гривни.Просто поставете ги в отделни прозрачни джобове и изберете един, когато той ще се вижда.Цвят : Бежов.

Общи свойства

Добавки за продукти