Четка за почистване на под BOOMJOY с дълга дръжка -50 Твърда Четка, 2 в 1 Четка за миене и почистване,Четка за баня и плочки за почистване на Баня, Тераса, Кухня, стени и тер?

Четка за почистване на под BOOMJOY с дълга дръжка -50 Твърда Четка, 2 в 1 Четка за миене и почистване,Четка за баня и плочки за

Налично за поръчка
BGN 13.59
Брой продукти:

【Здрав и функционален】 Две структури ефективно премахване на петна по груб и твърд пода. 【Прибиращ се и регулируема дръжка】Дръжка от неръждаема стомана, може да се оттегли и да прикачите, можете да регулирате дължината на дръжките от 33" до 50", се прилага за почистване на различни места. 【Дизайн 2 в 1】Служи като четка и стъргало, след почистване на пода, който може лесно да се рециклират отпадъчни води. 【Многократна употреба прилагането на】Четка може да се използва както за суха, така и за мокро почистване.Се използва Не само за стените, кухня, баня, но също така добре работи в гаража, на тротоара, на стадион, и така нататък. 【Лекотата на монтажа】Просто завийте полюс в главата четка можете да използвате четка за почистване.Можете да го използвате, за да изчистите своята кухня, баня, гараж, тротоара и така нататък.Четки може да се прилага за плочки на пода и стените, ефективно премахване на петна и не се нанася голяма вреда на повърхността на плочките.

Общи свойства

Добавки за продукти