Вграден канален вентилатор 6 инча 294 CFM вентилационна (противовакуумна) канална фен Кръг на изпускателната тръба на Вентилатора с ниско ниво на шум за вентилация От?

Вграден канален вентилатор 6 инча 294 CFM вентилационна (противовакуумна) канална фен Кръг на изпускателната тръба на Вентилатора

Налично за поръчка
BGN 28.79
Брой продукти:

????【Изключителен вграден вентилатор】6 см; размер на продукта : 30x23x20 см; въздушен поток : 294 CFM; шум : 30 db; тегло : 4,29 килограм; честота : 50 Hz; скорост; 2470 об/мин; напрежение : 110; ток : от 0,5 А. ????【Дизайн и конструкция】Тъй като канален вентилатор, малък и лек,колелото на перката и моторна кутия остриета могат да бъдат директно изтеглени от инсталиран рамки,което е много полезно за почистване и поддръжка. ????【Ниско ниво на шум】Този вентилатор за отглеждане в палатката и притежава изключително ниско ниво на шум и е изработен от здрава и издръжлива на капаци и на лопатките на вентилатора.Той притежава изключително ниско ниво на шум по време на употреба и няма да попречи на почивката ви на други хора. ????【Широко приложение】Този вграден канален вентилатор, подходящи за жилища, търговски центрове, хотели, ресторанти,болници,барове,административни сгради и т.н. За отстраняване на циркулация на въздуха и влага/миризма, едновременно замяна на свеж въздух, така че хората вдыхали чист въздух. ????【Отлично обслужване на клиентите】от висок Клас,изискан и компактен, лесен за инсталиране, лесен за переноске,устойчив на замърсяване,здрав и издръжлив,сокращающий време за техническо обслужване.Ако имате някакви въпроси,моля не се колебайте да се свържете с нас.

Общи свойства

Добавки за продукти