Комплект за ремонт на предното стъкло на превозното средство, Инструмент за ремонт на пукнатини на window стъкло Течност, Течност за премахване на Плочки на предното ?

Комплект за ремонт на предното стъкло на превозното средство, Инструмент за ремонт на пукнатини на window стъкло Течност, Течност

Налично за поръчка
BGN 12.79
Брой продукти:

【ЕФЕКТИВЕН РЕМОНТ на ПРЕДНОТО СТЪКЛО】Комплект за поправка на предното стъкло може бързо и ефективно отстраняване на пукнатини само за 20-30 минути.Течност за ремонт на смола с високо проникване премахва въздуха от пропастта, изпълва здрава смола и прави по-здрав, отколкото преди. 【МНОГОФУНКЦИОНАЛНО ПРИЛОЖЕНИЕ】Комплект инструменти за ремонт на предното стъкло, подходящ за ремонт на всички видове ламиниран чипс и пукнатини на ветровом стъкло, бичи очи, под формата на звезди, полумесяцев, пукнатини не повече от 12 инча/ 30 см и кръгли лезии с диаметър не повече от един инч. 【УНИКАЛНА ФОРМУЛА】Подобрена формула смола има уникален вакуум дизайн, който пречиства въздуха в пукнатините и смола, повишава налягането на смола, за да е по-добре да проникнат в талаш или пукнатина.Той може да изпълнява постоянен фланец ремонт на повечето ламинирани стъкла. 【ЛЕКОТА НА РАБОТА】Преди провеждане на работи по поддръжката почистете и подсушете стъклена повърхност, след това выдавите катран в пукнатини пукнатини или куршуми и изтрийте останалата смола шпатула след втвърдяване под слънцето 10-20 минути. 【СИЛНА ПРАКТИЧНОСТ】Това може да ви помогне да се сведе до минимум външен вид за постигане на най-добрите ремонтни ефекти, той има функцията на вакуум, който може бързо да произвеждат силен натиск за отстраняване на въздуха от пукнатини, може да осигури по-добър ефект ремонт.Топъл съвет : 1. Не е подходящ за прекалено големия брой на пукнатини или твърде дълги ръбовете на стъкла 2. Чисти драскотини, малки точки, без ясни пукнатини НЕ са подходящи за този комплект за ремонт на стъклопакети. 3.Комплект за ремонт на предното стъкло на превозното средство чудесно за повечето видове външно стъкло, малък размер, повредени двухслойным ламинирано стъкло предното стъкло, така че може би просто е подходяща за преден и заден предното стъкло.Той не работи на мобилни екрани 4.Смолата се втвърдява на слънце.Ремонтът трябва да се извършва на хладно място, не приемам, че територията е отворена слънцето.След това дайте да седнете на слънце за втвърдяване на смола 15-20 минути.Моля, уверете се, че пермеат е завършен, а след това се излекува, защото той не може да бъде възстановено отново след вылечения.Комплекта включва : 1 * Устройство за техническо обслужване 1 * Ремонт на смола 1 * Бръснач за белезници 1 * Ръководство за експлоатация 5 * Ленти за втвърдяване.

Общи свойства

Добавки за продукти