Вратата анкерни болтове DALOCY, Сверхмощное Определяне на Отвора на анкера от здрав найлон гръбначен мозък, Врата анкерни болтове, с гъста пяна за бандажей за упражне?

Вратата анкерни болтове DALOCY, Сверхмощное Определяне на Отвора на анкера от здрав найлон гръбначен мозък, Врата анкерни болтове,

Налично за поръчка
BGN 3.99
Брой продукти:

★ ТЕЖКОТОВАРНИ СТРОИТЕЛЕН ВРАТА анкерни болтове★ Врата анкерни болтове Dalocy разработен, за да бъде здрав и ултра.Всеки вратата анкерни болтове и изпълнена със здрава фърмуер и найлонови вътрешни сердечниками за допълнителна стабилност. ★ ЗАЩИТЕТЕ ВРАТАТА И СИ ВЪЖЕТА ★ Плътно колело на бронята от стиропор ще помогне за предотвратяване на драскотини и вдлъбнатини на вашата врата.Добре направен найлонов кабел ще ви помогне да си лента, чрез създаване на мека повърхност, до която те ще се гушне при опъване. ★ ТРЕНИРУЙТЕСЬ СВОБОДНО ДОМА★ Врата анкерни болтове използва плътна, но мека пяна.По този начин, той може да затегнете лентата във всички точки, дори и ако в горната и долната част на вратата има голямо пространство.Тази функция значително увеличава количеството упражнения, които можете да изпълните. ★ЧУДЕСЕН ПАРТНЬОР ЗА ЛЕНТИ на ПОВЪРХНОСТТА ★ Този тежкотоварни врата анкерни болтове и поддържа всички диапазони на съпротива от всякакъв размер, включително и за химикалки.Правим си издръжлив за обхвата на повърхността до 404 паунда напрежение. ★ ГАРАНЦИЯ, БЕЗ да се ТРЕВОЖИ★ Ние винаги се стремим да отговарят на нуждите на нашите клиенти.Този врата анкерни болтове идва с 30-дневна гаранция за връщане на парите.КАЧЕСТВОТО на конструкцията на КРИЛОТО АНКЕРА ЗА ТЕЖКИ УСЛОВИЯ на РАБОТА : -Врата анкерни болтове Dalocy е изработен от дебела найлон лента за тежки условия на работа, выдерживающей 400 паунда напрежение-Хонорар отвора на анкера е много голям и мек, проектиран да защитава вратата от драскотини и вдлъбнатини-Контур за определяне на врати добре е направена, за да защити вашите ивица на повърхността от повреда. Характеристики : -Работи по всички точки на врата-Врата анкерни болтове за фитнес продукти, Dalocy използва плътна, но мека пяна-диаметър 3 см-дебелина 1,5 инча-Той може да затегнете лентата във всички точки, дори и ако в долната част на вратата-Тази функция значително увеличава количеството упражнения, които можете да изпълнявате на ЗАЩИТА : - Мека пенопластовый края на котва (стопора) ще помогне за предотвратяване на драскотини и вдлъбнатини на вратата-Това става важно, когато растягиваете лента, създавайки по-голяма сила между устои и на вашата врата-Предната страна на котва (на панти) съдържа неопреновую парчето-Това ще ви помогне да си лента, като създава по-мека повърхност, до която те ще се гушне при опъване. ИЗПЪЛНЕНИЕ : - Този продукт е проектиран и ще дойда при вас след 1-3 дни! -Безплатна доставка за 2 дни за най-добрите участници!.

Общи свойства

Добавки за продукти