Метални Държачи Рамка регистрационен номер Бойна Пехота на Армията на САЩ, с 2 дупки Тънки и Гъвкави Рамки за притежателя на Покрива регистрационен номер на автомо?

Метални Държачи Рамка регистрационен номер Бойна Пехота на Армията на САЩ, с 2 дупки Тънки и Гъвкави Рамки за притежателя на Покрива

Налично за поръчка
BGN 11.83
Брой продукти:

Бойна Пехотата на Армията на САЩ - Метални Държачи За Регистрационен номер.Здрава конструкция от неръждаема стомана, здрава антикорозионна, корозия и стареющая.Монтажни отвори осигуряват бърза и лесна инсталация на повечето превозни средства.Рамка на лиценза е предназначен, за да не се блокира регистрация тагове във всяка от четирите краища.Подходящ за стандартен регистрационен номер САЩ или Канада.Армията бойна пехота на САЩ Метални притежателите на Рама, регистрационен номер 2 дупки Тънки Гъвкави рамки за притежателя на Покрива регистрационен номер на автомобила, за стандарт на САЩ с 2 винта на Капака на регистрационен номер-най-добрият празничен подарък за жени, жена си, съпруга си.Ако сте си купили рамка регистрационен номер и не знаете как да го инсталирате, по-долу са някои съвети : 1. Уверете се, че имате всички необходими инструменти за инсталация, като например отвертка, с прорези или набор от края на ключовете. 2. Махнете регистрационен номер с колата и выровняйте го в рамка, за да се уверите, че той е подходящ за всички дупки.След това развийте монтажните болтове, за да се запази етикет на бронята на автомобила. 3. Задайте етикет и рамката на колата и го поставете монтажните болтове във всички налични отвори за винтове в рамката.При правилно поставяне на тези отвори трябва да съвпада с дупки в неговия регистрационен номер.Вверните болтове в резбовани фитинги на бронята. 4. Уверете се, че рамката на регистрационен номер не се затваря за регистрация на стикер на вашия етикет.Опаковка : Frame регистрационен номер x 1 винтови капачки x 2.

Общи свойства

Добавки за продукти