Пръскачка за мивки Дюза за кран Накрайник за маркуч Накрайник за Баня, Кухня, Баня, Дом на колела с 7 Адаптери, 3 Режима на налягането на водата с Един Кнопочным Устро?

Пръскачка за мивки Дюза за кран Накрайник за маркуч Накрайник за Баня, Кухня, Баня, Дом на колела с 7 Адаптери, 3 Режима на налягането

Налично за поръчка
BGN 21.59
Брой продукти:

【Преносима накрайник за душ с 3 режима】Този накрайник за маркуч за кран за мивка ви позволява да включите притока на вода от чешмата на спрей, без да се засяга нормалното използване на вашите бани и мивки, Дюза за душата има 3 режима на пръскане, регулируема с помощта на устройство за спиране на водата с един бутон. 【Многофункционална накрайник за душ, прикрепени】Този спрей маркуч за течаща вода е идеален за почистване и измиване на коса, измиване на домашни любимци, грижи за възрастни хора, деца на душата и на още много други места, дори го използват за ръчно пране на дрехи или други предмети в кухненската мивка. 【адаптери 7 размери】Този спрей за мивки за жени 23 мм и 22 мм (55/64" -27 Т) може да се инсталира директно, ние също така предоставя адаптери 7 размери : женски 24 мм (15/16"-27 Т) дамски 22 мм (55/64"-27 Т) женски от 20 mm (25/32"-27 Т) мъжки 24 мм (15/16"-27 Т) мъжки 20 мм (25/32"-27 Т) и един универсален адаптер подходящ за повечето смесители за мивки на пазара. 【Конструкция без перфорация】Компактна преносима дюза за душата лека и функционална, а еластичен маркуч за пръскане на мивката се регулира по дължина.Тя може да се удължи до 4,9 фута,скоба за притежателя на съвета за душата не се изисква за закрепване на рамки към стената (с двустранна лента 3 М вътре). 【Набор от дюзи за пистолет кран】Този набор от смесители за мивка в банята съдържа общо дюзи : 6*адаптери,1*спрей за подвижен душ,1*адгезивный държач за душ без тренировки,1*подобрен клапан за отвеждане на чешмата, 1*прибиращ връщане маркуч.Кликнете, за да започнете щастливо време за къпане~.Натиснете, за да затворите.Не влияе върху ежедневното използване на вода.Забележка : Моля, проверете внимателно преди да си купите и подходяща ли е за вашия домашен чешмата.Моля, запознайте се с нашата таблица с размери, тъй като тя е идеална за повечето кранове, но има също така много малко кранове, които не са подходящи. 1 развийте оригинален барботьор гаечен ключ, свалете оригиналната шайба оригиналния барботера на чешмата и го запишете. 2 Вверните отводной клапан кран на чешмата (ако тя не е подходяща, моля, сменете предоставен от нас конвертор). 3 Свържете разтегателен връщане маркуч към прозорец интерфейс водораспределительного на автомобила. 4 Другия край на выдвижного връщане на маркуч се определя на душ кабина Прикачване на 5 дюза за душ към стена. 6 Инсталиране на душ в основата, и инсталацията е завършена.Ако има изтичане на информация, моля, проверете и се уверете, че всички шайби са монтирани правилно, и го инсталирайте отново.

Общи свойства

Добавки за продукти