Конци за машинна бродерия Simthread и Отрывная субстрат за стабилизатор Подарък кутия - 40 Цвята Brother Плюс 2 coil 40 W 500 М (550 години) - стабилизатор Тегло 1,8 унции 8x8 100 бр. / опак?

Конци за машинна бродерия Simthread и Отрывная субстрат за стабилизатор Подарък кутия - 40 Цвята Brother Плюс 2 coil 40 W 500

Налично за поръчка
BGN 22.39
Брой продукти:

➤ Иновативен комплект за бродиране Simthread - включва в себе си два ключови инструмента за машинна бродерия, като нишката, така и стабилизатор; вие не трябва да се губи допълнително време в търсене на 2 отделни елементи. Конци за машинна бродерия 40 W (120 D/2) - 40 цвята Brother плюс две направления на пастелни тонове с ярък блясък и различни цветови нюанси правят своя проект бродерия перфектна комбинация от светлини и сенки. ◎ Подходяща дължина на спиралата - всяка макара за конци min-king с 500 m (550 години), която е съвместима с много домашни вышивальными и стратегията облекло машини. ➤ Свалям стабилизатор на бродерия - тегло 1,8 грама, размер 8" x 8", 100 предварително изрязани листа, лесна за използване на пяльце за бродиране 4" x 4". * Разширяеми кутия за бродерия, конци - направи си сам, за да превърнете кутия с картон в органайзер за конци за бродерия с два слоя, така че бюрото за бродерия е спретнато и чисто. 42 сонда, включително два пастелни цветове #901 и 902, и 40 цвята Brother, добре се съчетават с от машина Brother. 500 М/макара, 40 W (120 D/2), 100% полиестер, чудесно за памук, найлон, полиестер, дънкови и др. тъкани.Нишката се предлага с различни цветови нюанси, за да направите вашия проект бродерия ярък и впечатляващ. 100 бр. предварително изрязани листа, размер 8" x 8", е отличен за вышивальных на пръстените "4" x 4".Свалям стабилизатор, изработен от рециклирани futon материал, НЕ се притеснявайте за използването му върху дрехите на допир.Тегло 1,8 грама, 50 грама, се използва с тъкани от леко до средно тегло; за тъкани с голямо тегло препоръчваме ви да използвате два или повече слоя стабилизатор за откъсване бродерия. 10 бр. произведено картон идва заедно с кутията, можете да ги инсталирате на 20 мрежи.С изключение на 42 намотки в пълен комплект, в кутия за съхранение може да бъде допълнително 18 намотки Simthread.Благодарение на кутията, задръжте вышивальную конец и стабилизатор заедно, бюрото за бродиране и шиене ще станат по-чисти и спретнати. 100% полиестер : повече не се притеснявайте за скалата на конци.Макара Mini-king : може да се инсталира директно във вашата машина.Препоръчителният размер на иглата : 75-90 нм. Препоръчителна скорост на машината : 600-800 об / мин. Спестява време за търсене от конци, отрывного стабилизатор, кутии за съхранение или дори намотки отделно.Заема малко място на вашия швейном масата, но съдържа много неща.Помага за оптимизиране на вашия проект бродерия или шиене.Не са преносими, но добър избор и като подарък за любители на бродерия или шиене и любители.Спестява време за търсене на конеца за бродерия, стабилизатор, кутии за съхранение или дори намотки отделно, заема малко място на вашия швейном масата, но съдържа множество рафтове, за да направите вашия проект бродерия или на шиене не е лесно преносим, но добър избор и като подарък за любители на бродерия или шиене и любители.

Общи свойства

Добавки за продукти