Модел акупунктура кучета K99 - Модел акупунктура Кучета - Биологична Анатомия на Медицинска Образователна Модел за Демонстрация на инструмент за обучение по Ветери?

Модел акупунктура кучета K99 - Модел акупунктура Кучета - Биологична Анатомия на Медицинска Образователна Модел за Демонстрация

Налично за поръчка
BGN 65.84
Брой продукти:

☆☆ Материал : Изработен е от нов материал, PVC, без специфичен мирис.Материал и цвят на всеки модел са строго контролирани. ☆☆ Точно анатомическая подробност : Малките мускули, показани от дясната страна, а на стената на тялото са отстранени, за да покаже на гръбначния стълб и вътрешна структура. ☆☆ Характеристики : Модел показва 72-често използвани акупунктура точка на лявата половина на тялото на кучето и подплатени анатомична повърхността на дясната половина.Размер : 30*30 см/11,8*11.8 инча. ☆☆ Идеален за обучение и украса : Това е точно това, което сте търсили, за да украсят стаята, клас и/или офис.Тази анатомическая модел е идеален за всеки човек в областта на образованието или медицина!Отличен за практическото обучение по анатомия на човека!. ☆☆ Широко се използва : Той широко се използва в медицински изследвания и образование, художествена креативност, дизайн, ергономичност, физическо възпитание и други области. 100% чисто нов и високо качество на марката.Анатомическая модел акупунктура куче с 72 точки за акупунктура за училището на анатомични изследвания на акупунктура с висока детайлност помага за по-добро разбиране на акупунктурни точки на куче, подходяща за училищно преподаване, обучение на дисплея и колекционерска стойност за ветеринарни лекари, както и ще се превърне в чудесно допълнение към вашия лабораторна принадлежностямспецификации : Предмет : Медицинска наукатип : Анатомическая модел Материал : pvc Размер : 30*30 см/11,8*11.8 инча Цвят : както е показано на снимката Количество : 1использование за : медицински,училищни,болнични,медицински Подарък материал : екологично чист PVC, ръчно росписьупаковка включва : 1 х Анатомическая модел за акупунктура кучета Забележка !!!Грешката на измерване на 1-2 см е разумно гама от ръчни методи за измерване.Моля, не забравяйте, че благодарение на светлинни ефекти на настройките за яркост / контраст на монитора и т.н. Може да има разлика в цвета на изображения и действителния предмет.

Общи свойства

Добавки за продукти