5 Бр. Настолен Органайзер Органайзер за съхранение на Химикалки и за офис, Училище, Стоки за дома, Държач за съхранение на Прозрачна Бяла Дръжка/ Маркер/ Четки, Компл?

5 Бр. Настолен Органайзер Органайзер за съхранение на Химикалки и за офис, Училище, Стоки за дома, Държач за съхранение на Прозрачна

Налично за поръчка
BGN 10.39
Брой продукти:

**Комплект за съхранение на настолни принадлежности** Комплект от 3 штабелируемых организаторите за офис консумативи и 2-ма от титулярите за съхранение на химикалки (общо 14 офиси). **Материал без BPA** Полипропилен пластмаса, нетоксичен и без мирис, здрава дебела пластмаса, безвредна за човешкия организъм, не выцветающий. **Точно и ясно** 14 офиси позволяват да имате достатъчно място за съхранение на различни заведения за хранене материали.Благодарение на ефективното съхранение и организация можете да се отървете от хаоса и да доведе вашия работен плот в ред. **Широко Приложение** Този органайзер е не само идеален за съхранение на канцеларски материали за работния плот, като писалка, молив, маркер, линийка, гумичка, скрепка за хартия, ножици за отваряне на бутилката за писма и много други игри джаджи, но и чудесно за съхранение на четки за грим, лак за нокти, червила и други по-малки лични вещи. **Лесно се премахват** Косо се включат 45-градусов дизайн не само прави този отделение за съхранение на по-голям капацитет, но и улеснява търсене на продукти в сортировочном отделение и улеснява тяхното приемане.Цвят : Бял | Размер : комплект от 5 броя.

Общи свойства

Добавки за продукти