LanFSY Чанта за градински инструменти, Градински Коленная Оксфорд плат Градински чанта за Преносим персонален Органайзер за съхранение на Стола и табуреток на колен?

LanFSY Чанта за градински инструменти, Градински Коленная Оксфорд плат Градински чанта за Преносим персонален Органайзер за съхранение

Налично за поръчка
BGN 14.34
Брой продукти:

【Материал】Чантата е изработена от висококачествен плат Оксфорд, която е устойчива на замърсяване и лесно почистване.Чанта за градински инструменти може да се използва в продължение на дълго време, и я лесно да боли. 【Преносим】Тази чанта за съхранение, специално предназначени за съхранение на градински инструменти, с удобен дизайн на дръжката, както и чанта за градински инструменти може да се закача на количка, и я лесно да падне. 【Много джобове】Голям чанта за инструменти с множество джобове могат да се настанят градински инструменти с различни размери, така че вашите инструменти могат да се разделят и са лесно достъпни. 【Размер】Висящ джоб отстрани на градински седалката е 33 см/13 см * 30.5 cm 12 инча.И има много цветове, които можете да изберете.Чанта за градински инструменти, не съдържа инструменти. 【Гъвкавост】Чанта-тоут може да се използва за съхранение на градински инструменти и събиране на различни предмети от бита и не заема много място, така че вашите инструменти за домакинството може да се съхранява правилно и да се предотврати тяхната загуба.Цвят : Черен.

Общи свойства

Добавки за продукти