Аларма с детектор за дим и въглероден газ,на 10-годишна батерия (не е включен),Алармена система с двоен датчик за дим Отговаря на стандарта UL 217 и UL 2034, Автоматична про?

Аларма с детектор за дим и въглероден газ,на 10-годишна батерия (не е включен),Алармена система с двоен датчик за дим Отговаря

Налично за поръчка
BGN 23.19
Брой продукти:

На 10-Годишна батерия, както и 10-годишен сензор : Този сигнализатор дим и въглероден оксид предвижда непрекъснато захранване в продължение на 10 години с вградена литиево-йонна батерия, спестяване на енергия, при запазване на околната среда; ви освобождава от необходимостта непрекъснато да се сменят батерии; сигнал за края на срока на експлоатация ще ви информира, когато от съображения за сигурност ще дойде време да замени единицата.Функция на тишината : Тази пожароизвестяване с дим и с въглероден окис е обновен от вътре, и тя ще потвърди, че дим е причина за тревога, а не на смущения, като 3 отделни проба дим, свеждане до минимум на фалшиви сигнали за тревога, за да се избегне пробуждането ви от сън.Надеждна и высокочувствительная аларма : Има как фотоэлектрическим датчик за дим, така и электрохимическим сензор С, които работят независимо една от друга; всяка секунда е от значение; открива както бързи, така и бавни пожари и незабавно ще ви уведоми, когато се установи опасен дим или концентрацията на СО, свеждане до минимум на фалшиви сигнали за тревога; осигурява максимална защита от 2 смъртни заплахи, съдържащи се в 1 блок.Лесна употреба : бутон "Test/тишината" позволява седмично проверка на аларма и лесно да го изключите при възникване на неверни положителни резултати; предупреждения за неизправност и ниско зареждане на батерията позволяват лесно да разберете работното състояние на тревога; в случай на извънредна ситуация сигнал за тревога над 85 db, ще звучи през целия си дом, мигновено отдаване под наем на всички домашни, дори тези, които спят.Бързо и лесно инсталиране с гарантирано качество : Не се изисква rewiring; лесно се монтира на всяка стена или таван с включен монтаж скоба, винтове и анкерных заглушек; сертифициран в съответствие със стандартите за сигурност UL 217 и UL 2034 за вашето спокойствие на ума и абсолютна увереност в нашия продукт.Съдържанието на опаковката. 1 х Аларма. 1 х Монтаж на стена. 2 х Винта. 2 x Анкерные корк. 1 х Ръководство за потребителя.Тип сензор : Фотоелектричния и электрохимический.Срок на експлоатация на продукта : около 10 години.Източник на захранване : вградена литиева батерия dc 3 В. Силен сигнал за тревога>85 db(А).Пакет съдържание 1 x Сигнализатор 1 x Душ-Скобок2 x Винтове 2 x Якорные вилици 1 x Ръководство на потребителя.

Общи свойства

Добавки за продукти