Лентата URSA: Опаковка от 30 Меки еластични Ленти Молескина, причинени на гипоаллергенную самозалепваща лента. Предлага се в четири цвята. Направено във Великобритан?

Лентата URSA: Опаковка от 30 Меки еластични Ленти Молескина, причинени на гипоаллергенную самозалепваща лента. Предлага се в четири

Налично за поръчка
BGN 8.79
Брой продукти:

Решение за лентата" да Направиш всичко" : Нашите Меки еластични ленти Молескина, нанесени на гипоаллергенную самозалепваща лента са много гъвкави, могат да се използват в най-различни ситуации и се предлагат в бяло, черно jet black, еспресо и бежов цвят.Ефект плетени тъкани ленти URSA помага да се слее с трикотажными тъкани и са идеални за намаляване на шороха дрехи – идеален за фиксиране на костюма и надеждно се закрепва към крючку и контур.Лентата МЕЧКА е много дискретна.Катранен е се крие в сенките, еспресо и бежово помагат да се слее с тонове на кожата.Лек и уважение към кожата : идеален за налагане на чалми и защита на мехури за хора с чувствителна кожа.Достъпна в няколко цвята.Лентата URSA е идеален за нулиране на звука, тъй като премахва всички контактни шумове, идващи от повърхността, до което тя се докосва.Може лесно да се режат с помощта на направляващи линии на обратната страна на лентата.Цвят : Многоцветен | Размер : 12.

Общи свойства

Добавки за продукти