Уеб-камера 1080P с Микрофон с шумопотискане, Innex C220, Компютърна камера, USB, Корекция на светлината, Щепсела и да играе, за мащабиране на видео-конферентна връзка/Скайп/О?

Уеб-камера 1080P с Микрофон с шумопотискане, Innex C220, Компютърна камера, USB, Корекция на светлината, Щепсела и да играе, за

Налично за поръчка
BGN 39.20
Брой продукти:

【Уеб-камера 1080 P】Уеб камера Innex създава ярко видео изображения с естествено цветния баланс за видео разговори, дистанционно обучение и онлайн обучение. 【Вграден двоен микрофон с шумопотискане】Вградени двойни стерео микрофон с шумопотискане се определи вашия глас с висока дефиниция.Разстоянието до 13 метра, което ви позволява да се движите свободно, не се придържа през цялото време към седалката. 【Ясно качество на видео В условия на слаба осветеност】Благодарение на иновативната технология 3 D DNR (digital nr) уеб камера Innex осигурява ясно качество на видео без размазване, дори ако условията на осветление не са идеални. 【Лесна пренасяне и монтаж】Просто разширяване на душ-стяга и придава на вашия монитор или лаптоп.Включете USB порт, и той е готов за работа. 【Висока съвместимост и 3-годишна гаранция】Работи с всеки софтуер за видео/срещи, като Zoom, екип, Skype, Срещи на Google, клубове, сайтове и т.н. е Необходима регистрация на гаранцията.Защита на личните данни - Защита на вашата сигурността кибернетичното пространство с помощта на вградения в затвора за защита на личните данни.Плъзнете капака надясно, за да отворите отново и плъзнете, за да се затвори.Приложение - Идеален за видеоконференции, работа в къщи и дистанционно обучение.C220 работи с всички популярни програми за видео разговори, като Zoom-добрите отбори, Skype, Google Meet, Hangouts, Webex и др Операционна система е Съвместима с Windows 10/8/7, mac OS 10.12 или по-висока, Android 6.0 или по-висока, google Chrome OS.

Общи свойства

Добавки за продукти