Въздушен змии HENGDA-Актуализиране на Star Rhyme 48-инчов Двухлинейный Трюковый Въздушен змии за деца и възрастни,Спорт на открито,Плаж и весел Спортен Въздушен змей,Дръжк?

Въздушен змии HENGDA-Актуализиране на Star Rhyme 48-инчов Двухлинейный Трюковый Въздушен змии за деца и възрастни,Спорт на открито,Плаж

Налично за поръчка
BGN 55.60
Брой продукти:

✔Бърз и по-бърз обрат за допълнителна възбуда при силен вятър.Опаковка идва с въдица за хвърчила!. ✔За разлика от повечето най-евтини хвърчила за възрастни, нашия въздушен змей е изработен от здрава пръчка, която осигурява правилната форма на хвърчило.Дори и при падането на земята рама не се повреди, така че въздушния кайт няма да пострада!Той може да бъде съставен в рамките на няколко минути!. ✔Стартиране на хвърчило, без съмнение, е увлекателно занимание, както за деца, така и за възрастни.Използвайте го за всяка открита територия, от плажа, до парка, и се наслаждавайте на качествен времяпровождением със семейството си. ✔Направено в Международната столица на уиндсърф - Вэйфане,Шаньдуне,Китай.Нашата компания е водещ подразделение на Асоциация кайтиндустрии Вейфан. ✔Размер : 120 см/48 См. ★Тъй като ние обновихме основните аксесоари хвърчило, за да го направи още по-здрава, ние вече не предлагаме допълнителни аксесоари. ★Стартиране на хвърчила-забавно занимание на открито, които могат да се ползват от хора от всички възрасти. ★Искате да стартирате хвърчила със семействата си във ветровити дни?Елате, за да опитате това хвърчило за вашето забавление.Атрактивен цвят, кратки фигура и тънка работа позволяват на въздушния змия се открояват от тълпата.★ Изработен е от висококачествен материал, той е траен и устойчив за полети на голяма височина и лесно за удобно носене. ★Освен това, разумна цена и привлекателен за всеки интелигентен потребител.Този въздушен змии ще стане безмилостен избор.

Общи свойства

Добавки за продукти