YANTU Портативен Въздушен Компресор Тежкотоварни Двуцилиндров Комплект За Изпомпване на Гуми, Дигитален Електрически Въздушна Помпа за постоянен ток 12 В с led Фенерч?

YANTU Портативен Въздушен Компресор Тежкотоварни Двуцилиндров Комплект За Изпомпване на Гуми, Дигитален Електрически Въздушна

Налично за поръчка
BGN 63.99
Брой продукти:

[ДВУХЦИЛИНДРОВАЯ БЪРЗА инфлация] : Ако искате по-бърз преносим надуватель за гуми, ще трябва да изберете двуцилиндров въздушен компресор.При разхода на въздуха 70 л/мин и обичайния однонапорном шиномонтаже 30 Л/мин тежкотоварни въздушна помпа YANTU 12 V ще ви осигури двойна скорост на изпомпване на въздух.Той може лесно да се изпомпва на вашите по-големи автомобили, например джипове, джипове, пикапи. [Кутия за възстановяване инструмент и дълъг захранващ кабел] : Комплект помпа за изпомпване на гуми YANTU е оборудван с преносим кутия за инструменти и инструменти за ремонт на аварийни гуми, за да отговарят на вашите спешни нужди като ремонт на гуми и инфлацията по време на пътуване.Ако имаш голяма кола, трябва да изберете помпа за гуми с дълъг работен жица.Общото работно разстояние помпа, въздушен компресор Yantu 12 е 9,87 фута, което е подходящо за повечето семейства и по-големи коли. [БЪРЗО и ТОЧНО АВТОМАТИЧНО ИЗКЛЮЧВАНЕ] : Помпа за двухцилиндровых гуми YANTU за тежки условия на работа с манометром на налягането в гумите и цифров дисплей с висока разделителна способност, той автоматично изключване при достигане на определено налягане в гумите.Осигуряване на максимално налягане 150 паунда на квадратен инч (отклонение ± 0,5-1,5 паунда на квадратен инч ), ние създаваме за тежкотоварни автомобили!! ( С изключение на сверхбольшого дълъг пикап). [ДВА НАЧИНА на захранване] : Подкрепа прикуривателей постоянен ток 12 В и акумулатора за захранване.Ако контакти за прикуривателей не могат да осигурят достатъчно мощност шинного помпа или ако смятате, че неговата работа не е достатъчно, можете да използвате захранващия кабел на акумулатора за стартиране на въздушна помпа.Един резервен предпазител в комплекта. [МНОГОЦЕЛЕВИ ПОДАРЪК ЗА ПЪТУВАНЕ] : Надувное устройство за автомобилни гуми е оборудвано с 3 различни клапанными адаптери (конектори), за изпомпване на топки, велосипеди, надуваеми матраци, плавателен пръстени, играчки и т.н. Настройте желания от вас режим (паунд/кв. инча, бар, KPA, KG / CM2), задаване на автомобилната въздушна помпа на необходимото ниво на налягането, автоматично изключване при достигане на предварително определено ниво.Тази помпа за автомобилни гуми е оборудван с 7 ярки led крушки, които помагат на водачите на помпа или ремонт на гуми в тъмното.Или това може да бъде вашето осветление за къмпинг.

Общи свойства

Добавки за продукти