iRonrain Градина Статуи на Буда, Закрит И Открит Джос Скулптура Арт Декор Фигурка Украшение Поставка За Растения, Цветя за Украса на Легло (Седейки Буда)

iRonrain Градина Статуи на Буда, Закрит И Открит Джос Скулптура Арт Декор Фигурка Украшение Поставка За Растения, Цветя за Украса

Налично за поръчка
BGN 19.99
Брой продукти:

??????? Фигурка Joss е изработена ръчно от екологично чисти висококачествени венечните материали с устойчивост на атмосферни влияния .Красотата на приказни статуи оживяват във вашата градинска стойка за разсад. Художествени декорации будистка култура изглеждат сладък и свещени, създаване на по-интимна атмосфера за украса на двора и стаите.???Статуетка на Буда с размери : 6.3 * 6.7 * 9.8 инча, уникален и загадъчен, подходящ за вашата ограда, степени на коридора и орнаменти, шкаф.?????? Украшение Сакьямуни с устойчиво на uv покритие в автентични нюанси на Прекрасна статуя на животно с хубав опашка и честен израз на лицето, че отговаря на всеки стил градина, идеално показва красотата на вашето въображение. ????????Фигурки статуи са подкрепени от нашата 100% гаранция за връщане на пари или гаранция в замяна, така че можете да ги купите с увереност.Тя е елегантна и нов подарък за възпитаници , юбилей, нова година, Коледа, вашите приятели и роднини.

Общи свойства

Добавки за продукти