Шпионска камера AREBI Безжична Скрита WiFi Мини камера HD 1080P Преносими Камера дома за сигурност, Скрита Камера Гледане на деца Малък Вътрешен Външен Видео Активированн?

Шпионска камера AREBI Безжична Скрита WiFi Мини камера HD 1080P Преносими Камера дома за сигурност, Скрита Камера Гледане на деца

Налично за поръчка
BGN 43.98
Брой продукти:

След това можете да веднага да предприемат мерки, като се свържете с властите, за любимия човек, или на един от вашите служители.Един от начините е да сканирате кода на приложението. Докоснете иконата за Възпроизвеждане и свържете фотоапарата с друго приложение.За Това, Как да Настроите Камерата : лесно конфигуриране на камерата, и обикновено за това се изисква само няколко минути.Без вашето разрешение, другите потребители няма да могат да получат достъп до камерата.Има 2 различни начина за свързване на камерата към мрежата.Идеален като камери за видеонаблюдение на офиса, дома и колата, и т. - Работи като обикновена камера, без Wi-Fi : поставете отново картата и камерата автоматично ще се създаде акаунт.Друг начин-да се свърже към собствената си точка на камерата, която работи за всички версии на камери и изисква само шест стъпки, както е показано по-долу : 1. най-Новата версия : Тази шпионска камера A10 Плюс е най-новата широкоугольной Wi-Fi камера с малки размери с вграден магнит, която работи както на устройствата с i OS, така и за Android.Сега сте готови да преглеждат видео в реално време през приложението отдалечено от всяка точка на света.Изберете Потвърдете свързване към Wi-Fi интернет и инсталиране на лична парола камера; 4.Детекция на движение, нощно видение : Чрез осъвременяване интелектуално откриване на движение сега можете ръчно да настроите чувствителността на сензора.Просто изтеглете приложението на вашия телефон i Phone или Android, и регулирайте го чрез рутер Wi-Fi интернет. - Отдалечен достъп до SD-карта : Можете да получите достъп до SD-карти за възпроизвеждане или сваляне на записи в приложението по всяко време и от всяка точка на света. Освобождаване на камерата; 2. Просто изчакайте около една минута.Wi-Fi Шпионска камера от 2021 г.Моля, обърнете се към прилагаемому ръководството за потребителя и се свържете с отдел поддръжка, ако имате някакви въпроси или имате нужда от подробни инструкции, видео-ръководство за употреба в PDF формат на английски или испански език.Екип е готов да ви помогне!Голямо благодаря!.От съображения за сигурност камерата не поддържа никаква обществен рутер, Wi-Fi интернет без парола.С помощта на вътрешен магнит скрита камера може да адсорбироваться на всякакви метални повърхности.След като движението ще бъде открита скрита камера изпрати Push-уведомление с изображения на вашия телефон.Вие ще бъдете спокойни, знаейки, че може да се грижи за своите ценности на живо по всяко време. - Известие за събитие активен трафик : не е нужно постоянно да гледате на живо предаване в очакване на нещо необичайно. - Заявление ново и подобрено : Ново приложение HIDVCAM по-стабилно и безопасно.В приложението можете да преминете към активиране на движение или да планирате запис.Компактен дизайн позволява лесно да се скрият на всяко място, например, у дома или в офиса. Отворете приложението, камера, добавена е сама по себе си.

Общи свойства

Добавки за продукти