Автомобилна навигация GPS GPS-навигация за камион, камиони и автомобили, предупреждава водачите, Посоката на завоя след завой, Карта за 2021 година с безплатна актуализ?

Автомобилна навигация GPS GPS-навигация за камион, камиони и автомобили, предупреждава водачите, Посоката на завоя след завой,

Налично за поръчка
BGN 64.00
Брой продукти:

【Доживотно обновяване на карти】ние предварително сте изтеглили последната версия на интернет с поддръжка на North t и не предоставя информация за трафика в реално време. 2.Вградена батерия работи около 30-40 минути, ако не се свържете зарядното устройство. 3.Индикаторът се променя от червено в ЗЕЛЕНО, когато е напълно заредена.Моля възползвайте се от нашата специална зарядно за кола правилно. 4.Когато използвате FM предаване на данни, глас ще звучи през автомобилната аудио.След като го използвате, моля, изключете FM, в противен случай GPS няма да звучи. 5.Преди да инсталирате GPS, моля първо изтрийте стъкло, а след това поставете закопчалка за ветрозащитный екран.Моля, обърнете внимание : инсталиране GPS далеч от автомобилния климатик.

Общи свойства

Добавки за продукти