Яки котки, 3 Опаковки Котешки Нашийник за Деня на Благодарността, Разделени с Камбана и катарама за Сигурност, Регулируеми за Котки, Коте и Някои Кученца, Котешки На?

Яки котки, 3 Опаковки Котешки Нашийник за Деня на Благодарността, Разделени с Камбана и катарама за Сигурност, Регулируеми за

Налично за поръчка
BGN 44.40
Брой продукти:

???РЕГУЛИРУЕМ ДИЗАЙН : ????Тези яки за котки и за Деня на благодарността са регламентирани с ширина от 8 до 12 инча, 0,4 инча и е подходящ за повечето котки и някои малки кученца.ЗАБЕЛЕЖКА : Моля, измерете обиколката на врата на котката, преди да купите.Нашийници за кучета, за момчета и момичета. ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ КОТЕШКИ НАШИЙНИЦИ : ????Нашите врати за котки, изработени от найлон с високо качество, мек, удобен и траен.Нашийник за котки със звънци прави котенцето и кученца, по-очарователни.??? ПЕРСОНАЛНИ ЯКИ КОТКИ : ??? 3 различни рисунката по ваш избор, това прави вашите котки привлекателни и по-харесван.Котешки нашийник с метална камбана, той ще ви помогне да следите местоположение коте, в областта на сигурността и stylish.котка, нашийник с камбана, яка за вратовръзка-на пеперуда с котешки тиква.??? ГАРАНТИРА КОТЕШКИ НАШИЙНИЦИ : ????Тези яки коте разработени с катарама-закопчалка, лесно расстегиваемой, когато нашийник на вашата котка засяда, защитават сигурността на котки.яки котки. какво ПОЛУЧАВАТЕ : ???? 3 опаковки яка за котки, приятелско обслужване на клиенти.Моля съобщете ни, ако имате някакви въпроси или проблеми, ние сме готови да ви помогнат във всичко time.котка, нашийник.Нашите врати за котки разработени с елементи на Хелоуин, за да направите вашите момчета и момичета привлекателни.Моля, мярка на врата на котката мека измерване на лента, за да изберете правилния размер.Сигурна обтегач лесно расстегивается при натиск, е много безопасен за вашите котки.Общата дължина на тази яка е 12 см, регулира от 8 до 12 см и широчина 0,4 инча.Идеален за повечето котки, котенков и кученца.Нашийник за котки изпълнена с метални звънчета, които ще ви помогнат по всяко време да се намери хубаво коте.Тези яки котки, изработени от висококачествен найлон, който е мек, удобен за кожата и дълготраен.

Общи свойства

Добавки за продукти