Фейторе Настолни Терариуми за Растенията Стъклена Ваза За Саксии Модерна Станция за Разпространение на Хидропонно Вази с Ретро-Твърда Дървена Стойка за Растения ?

Фейторе Настолни Терариуми за Растенията Стъклена Ваза За Саксии Модерна Станция за Разпространение на Хидропонно Вази с Ретро-Твърда

Налично за поръчка
BGN 14.39
Брой продукти:

♥ Размер : Очарователна дървена поставка за терариума за растенията Размер : 11"Д х 5.5"x 4,7"Д(28 х 14 х 12 см); Всяка ваза : 4.1 Х 2,9" W(10,5 х 7,5 см); Диаметър на отвора : 1,3"(3,4 см).Подходящ размер е идеален за работния плот в офиса или у дома. ♥ Материал : Стойка станция размножаване на растенията е изработена от естествено дърво с петна повърхност; 3 луковици на терариума са изработени от висококачествени кремниевого стъкло с високо съдържание на бор, гладка повърхност, добра пропускливост л.Стилен начин на размножаване на резници растения, цветя за украса на вашия дом, офис или етажерка за книги. ♥ Минималистичен дизайн : Прост, но елегантен Лесно да се конфигурира с помощта на нашата бонусна шестоъгълник отвертка и винтове.Характеристики : ▼Висококачествен терариум от прозрачно стъкло с дървена стойка винтажного дизайн на вашите растения да изглеждат по-красиви.Идеален за нанасяне на зелен оттенък на малки пространства, като рафтове, маси или плотове. ▼Функция хидропоника стъклена ваза с метален повратна устройство, може да откаже всяка една ваза на място и да се люлее. ▼Чудесен пропагандатор : Ретро дизайн, сеялка САМ с ваза във формата на мини-лампа на дървена стойка.Гладка повърхност, добра пропускливост, красива форма. ▼3 бистра настолна ваза за лампи трябва да бъдат лесни за сглобяване, а в комплекта влизат необходими аксесоари. ▼Метална скоба ви позволява лесно да се излее водата, просто махнете отметката от стъклени бутилки или да ги въртите. ▼Той е толкова лек, че може да бъде подобен на движещ се мини-градина, където искате да оцените и освежаване на своята околна среда, която винаги ви дава енергия, дори и ако сте уморени. ▼Прекрасна украса : 3 хидропонно стъклени вази създават идеалното място за поставянето на свежи цветя, растения, или други декоративни елементи. ▼Ваза с крушка за терариум-идеално място за засаждане свежи цветя, растения и като мини-градина, за да украсят вашия дом, офис, полк.Технически характеристики : - Материал : Естествено дърво + Кремниевое стъкло с високо съдържание на бор(това е трудно да се разбият) - Цвят : Ретро дърво - Дървена поставка Размер : 11"Д х 5.5"x 4,7"Д(28 х 14 х 12 см) на Съдържание на опаковката : - 1 х Дървена поставка за сажалки - 3 х Ваза във формата на мини лампа Забележки : 1.Тъй като прозрачна стъклена ваза с крехко здраве, моля, бъдете внимателни при монтажа.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.

Общи свойства

Добавки за продукти