Диадеми и корони, изработени от кристал с кристали Превръзка на главата За жени За Рожден Ден, Конкурс, Сватба, Абитуриентски бал, Корона на Принцеса (Сребро A-003)

Диадеми и корони, изработени от кристал с кристали Превръзка на главата За жени За Рожден Ден, Конкурс, Сватба, Абитуриентски

Налично за поръчка
BGN 11.19
Брой продукти:

♥ ЛЕК ДИЗАЙН - Този набор от кристални диадем и на короните е подходящ за жени, момичета, булки и прислужниците.Доста прост, но красив дизайн на цветя и листа. ♥ МАТЕРИАЛ - Изработен от висококачествени прозрачни кристали в сребро, метална рамка, екологично чист.Цвят : Сребристо и прозрачно. ♥ РАЗМЕР - с Приблизителна височина 3 см=1,18 инча височина 14 см=5 1/2 инча в диаметър.Подходящ за възрастни и тийнейджъри. ♥ ЛЕСНА УПОТРЕБА / БЕЗОПАСНОСТ, Съответстваща на височината му позволява добре да се задържи на върха.Панти в двата края на диадеми за допълнителна сигурност.Една двойка заколок за коса е включен. ♥ПОВОДИ - Блестяща прическа, подходящ за сватби, драматизира представяне, абитуриентски вечери, партита, костюми, сценични постановки, подпори за фотография, Хелоуин, Коледа, рожден ден или друг специален повод.Описание на продукта е Проста и елегантна сватбена тиара с цветен дизайн за булки, искрящи диаманти в рамките от здрава сплав с родиевым покритие.Непременно ще ви накара да блесне в деня на твоята сватба!Не е твърде голям и тежък, и той ще бъде добре да лежи отгоре.Линия от всяка страна за допълнителна сигурност .Подходящ за сватба, годеж, абитуриентски бал, парти, драматизира представяне или всеки друг повод, когато искате да бъдете по-очарователна.

Общи свойства

Добавки за продукти