12 Вида опаковки изкуствени плодове, 12 Различни Плодове в една и съща категория, Фалшиви Плодове за Дома, Имитационный Набор от Плодове, декорация за партита, Плодов?

12 Вида опаковки изкуствени плодове, 12 Различни Плодове в една и съща категория, Фалшиви Плодове за Дома, Имитационный Набор

Налично за поръчка
BGN 13.59
Брой продукти:

(с изключение на количката). Полистирен изделия не трябва много, за да компресирате. Също може да се превърне в чудесен подарък за вашето семейство или приятели. Имитированный плод несъедобен.Подходящи за украса на вашия дом, тези плодове са красиви и подходящи за декорация на хола или трапезарията.Има мини-круши Х 2,мини-червени ябълки Х 2,мини-зелени ябълки Х 2,изкуствена ягоди Х 2,изкуствен праскова Х 1,изкуствен портокал Х 1,изкуствено манго Х 1,изкуствен банан Х 1,изкуствена грозд Х 1,изкуствен звездчатый плод Х 1,изкуствена зелена ябълка Х 1,изкуствена червена ябълка Х 1,12 видове плодове един набор от общо 16 бр. 12 Вида опаковки изкуствени плодове,много от традиционните плодове се събират общо 16 Штматериалы : Дунапрен, пластмаса, PVE Всеки плод е направена в пропорции и цвят на тези плодове,някои в мини размер, някои в номинален размер на Употреба : За украса, учебни помагала, подпори за изказвания, подпори за снимки и подобие. Полистирен изделия не трябва много, за да компресирате.Опаковка От 12 Вида Изкуствени Плодове.Това се отнася до витрината, оформлението на мебелната изложба, декориране на домашната кухня, аксесоари за домашни плодови чинии,използването на фестивали,декорация на търговски центрове,обучение, игри и други предмети на началното образование в ранна детска възраст, реквизиту за снимки и т. Не включително кошчето. От ъгъла на снимане цвят на реални обекти може да се различават малко от това, което е показано на снимка 2.

Общи свойства

Добавки за продукти