6 Бр. Висящ Стъклен Терариум, Държачи за Стъкло, Въздушни Растения с Въжета, Висящи Стъклени Свещи за Чаено Светлина, Глобуси за Терариум за Украса на Сватбеното Пар?

6 Бр. Висящ Стъклен Терариум, Държачи за Стъкло, Въздушни Растения с Въжета, Висящи Стъклени Свещи за Чаено Светлина, Глобуси

Налично за поръчка
BGN 11.19
Брой продукти:

НАБОР от СМЕСИ ОТ 6 : като смесени набор стъклени контейнери за терариум този комплект за притежателя за стъклени растения-това е нещо различно за вашите сукуленти, тъй като включва голям*2, средни*2 и малки*2 стъклени висящи вази.Моля, обърнете внимание, че в цената не са включени растения или други декоративни елементи. 6 джутовых въжета са включени безплатно.ВИСЯЩИ НАСАЖДЕНИЯ : С плоско дъно и горната линия можете да окачите тези терариуми или поставете ги на равна повърхност.Украсете ги с мъх, въздушни растения, черупки, други аксесоари, за да създадете малка вертикална градина.Нашите стъклени окачени терариуми са подходящи за домашен интериор направи си САМ-проект, който може да създаде уникално жизнено пространство за въздушни растения, като тилландсия и сукуленти различни форми.МНОГОФУНКЦИОНАЛНИ : Окачени тези стъклени террариумные топки в закрити помещения или на открито, можете да сложите вътре в суккулентные растения, тилландсию, тюркоазени осветителни тела, led лампа или малки свещи.Те могат да се използват за по-малки растения или цветя за украса на вашата стая или градина.ПРАЗНИЧНИ ПОДАРЪЦИ : Когато идват различни празници, като рождени дни, сватба, нов дом, Коледа и т.н. Тези стъклени висящи саксии могат да бъдат дарени като подаръци на семейството си, приятелите или колегите си, като им природа и здраве.ОТЛИЧНО ОБСЛУЖВАНЕ на КЛИЕНТИ : Ние подкрепяме всички наши продукти с високо качество, затова ви предлагаме 6 месеца Без проблеми на всички наши стъклени висящи плантаторах.Моля, свържете се с нас и ние ще се радваме да ви помогнем.

Общи свойства

Добавки за продукти