Кошница за дрехи Leyeet, Двойна Кошница за дрехи, Сгъваема кош за мръсни дрехи, с алуминиева рамка, Черна Кошница за съхранение на дрехи в пералнята, Органайзер за дрех?

Кошница за дрехи Leyeet, Двойна Кошница за дрехи, Сгъваема кош за мръсни дрехи, с алуминиева рамка, Черна Кошница за съхранение

Налично за поръчка
BGN 39.99
Брой продукти:

????【Двойна кошница за дрехи】- Тази количка за бельо с размери 23, 6x15, 3x23, 6 инча, разделена на 2 секции, за да можете да подредите дрехите на по-тъмен и по-светло при опускании дрехи в коша.????【Здрав материал】 - Изработена от качествена плат Оксфорд и алуминиева тръба, лек, но здрав и издръжлив; Подвижна конструкция за удобно почистване след продължителна употреба. ????【Лесна инсталация】 - Горната лента с кука и линия позволява лесно да чанта от плат Оксфорд за алуминиева рамка, за да спаси чантата си в добра форма и да се подобри стабилността. ????【Се сгъва за съхранение на】 - Х-образна алуминиева рамка твърдо подкрепя тази чанта за дрехи и лесно се сгъва за пестене на място при съхранение, когато не се използва. ????【Широко приложение】 - Често се използва в спалнята, пералня, баня, колеж, апартамента или в шкаф и т.н., Не само кош за бельо, също така може да се използва за съхранение на детски играчки и т.н.

Общи свойства

Добавки за продукти