POR-15 Защитно Червена Пръски боя за горния слой -16 течни унции - Нанася се директно върху метална боя | Задържа влага и УЛТРАВИОЛЕТОВИ лъчи | Дълго запазване блясък и ц?

POR-15 Защитно Червена Пръски боя за горния слой -16 течни унции - Нанася се директно върху метална боя | Задържа влага и УЛТРАВИОЛЕТОВИ

Налично за поръчка
BGN 27.28
Брой продукти:

✅ ЗАЩО ИЗБРА АЭРОЗОЛЬНУЮ БОЯ ЗА ГОРНИЯ СЛОЙ POR-15? – POR-15 е промишлен стандарт за високо ефективна защита от корозия и ръжда.Нашето покритие, наносящееся директно върху метал, е от съществено значение във всички области на приложение, където трябва да се поддържа на повърхността, податливи на корозия.Горния слой POR-15 осигурява отлична адхезия и е най-добре, когато се прилага върху устойчив на корозия покритие POR-15 осигурява постоянен бариера. ✅ ПРОДЪЛЖИТЕЛНА ЗАЩИТА - Горния слой POR-15 има изключително дълъг запазване на блясък и цвят, с много издръжливо покритие, което не се напуква и не се бели.Може да се прилага директно върху метални повърхности или предварително боядисани повърхности без грунд или грунд.Проектиран за формиране на трайна бариера, която отвежда влагата. ✅ ЗАЯВЛЕНИЕ - Всички повърхности трябва да са чисти и неопетнени от мръсотията, лека ръжда, масло, мазнини, восък, сапун, рохкава бои и други вещества.Използвайте налягане 25-30 паунда (170 Kpa-210pa) за нормален блясък.Той изсъхва на допир за 30-60 минути.Горния корицата POR-15 може да се наложи 3-4 дни, за да се постигне максимална твърдост и повече време при температури под 55°F (15°C). ✅ КОГАТО МИ ТРЯБВА? - Най-горния слой POR-15 е необходим за допълнителен слой за дълготрайност и осигурява оптимална защита от ултравиолетовите лъчи, което не избледнява при продължително излагане. ✅ НАШИЯТ АНГАЖИМЕНТ ЗА УДОВЛЕТВОРЯВАНЕ на НУЖДИТЕ – В POR-15 ние се стремим да осигурим максимална защита от ръжда.Известен непобедим 3-степенна система за спиране на ръжда, POR-15 радва на доверие САМ и професионалисти.Ние се стремим към иновации, контрол на качеството и отличното обслужване на клиенти.Стил : Спрей | Цвят : Защитен червено.

Общи свойства

Добавки за продукти